danut pisze: Proponuje skończyć te zabawy z widział, nie widział ducha, bo to co prezentują ludzie, których nazywacie mediami jest żałosne - ludzka intuicja i nawet minimalna znajomość ludzkiej psychiki oraz schematycznych zachowań jest w stanie powiedzieć wam dużo więcej i litości- ci ludzie, którzy tak potrafią sprawę rozpatrywać nie ogłaszają się, jak to nie są oni obdarowanymi jakimiś darami, jak to nie wyćwiczyli swoich zdolności po to by innych oszukiwać.

danut pisze:ja staram się podchodzić do tego tematu bardzo poważnie i pewnie dlatego nie jestem tu mile widziana.

danut pisze:
bezpodstawne i zupełnie z chmur wzięte oskarżanie mnie, o nie wiem przechowywanie w sobie demona i skierowanie do demonologów, co to jest?Czy samo wkładanie w moje palce słów, których nigdzie nie napisałam, nadinterpretacje i dodawanie im drażliwego sensu. Serdecznie pozdrawiam!
Mirek pisze:Danut dopóki się nie pojawiłaś na tym forum można bylo normalnie dyskutować.
Kiedy przyszlaś, do dzisiaj się zastanawiam po co, zaczęlaś wszystko podważać i krytykować.
Skoro z Ciebie taki naukowiec, to czy nie lepiej poświęcić się tej nauce? Napisać kolejną książkę z naukowymi przeżyciami i nie tracić czasu na te głupoty, wg Ciebie, jakie tu wypisujemy na tym forum?

danut pisze:Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości