Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 10 maja 2016, 16:24

Ja naprawdę ponoć jestem aniołem stróżem osób, które kocham, tak mi wyszło w teście. :D
danut

Postautor: czarnyMag » 10 maja 2016, 16:56

danut pisze:Ja naprawdę ponoć jestem aniołem stróżem osób, które kocham, tak mi wyszło w teście. :D

Niewątpliwie Jesteś aniołem, ale spróbuj się dowiedzieć imienia (słowa) z którym np. jak ja obudzisz się o 3.00 w nocy i w pośpiechu nakreślisz na kartce papieru pisząc pierwszą literę z dużej litery a rano sprawdzisz coś tam napisała :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 10 maja 2016, 17:04

czarnyMag pisze:Każdy ma jakieś imię (imię duszy, imię astralne)! Każdy może zapytać o to imię (ducha opiekuńczego, Boga, pośredników, Diabła) - Aron jasnowidz zapytał i otrzymał info. Aron! Ja zapytałem i otrzymałem info Fanar! (Fanar w języku arabskim w Albani oznacza latarnie - zawsze czułem że coś mnie łączy z fanatyzmem :) A Wy? Jak macie tak naprawdę na imię? :twisted:

Wątpie, aby ktoś Ci je podał. Nie wiem jak inni, ale ja wiem do czego można to imie wykorzystać.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 10 maja 2016, 17:10

OneNight pisze:
czarnyMag pisze:Każdy ma jakieś imię (imię duszy, imię astralne)! Każdy może zapytać o to imię (ducha opiekuńczego, Boga, pośredników, Diabła) - Aron jasnowidz zapytał i otrzymał info. Aron! Ja zapytałem i otrzymałem info Fanar! (Fanar w języku arabskim w Albani oznacza latarnie - zawsze czułem że coś mnie łączy z fanatyzmem :) A Wy? Jak macie tak naprawdę na imię? :twisted:

Wątpie, aby ktoś Ci je podał. Nie wiem jak inni, ale ja wiem do czego można to imie wykorzystać.

Ja też wiem do czego zmierzasz ale się mylisz tak uważając (mojego imienia do tych celów nikt nie wykorzysta gdyż nikt nie ma takiej "mocy" (każdy zaś kto tak sobie wmawia jest szalony)! Każdy bowiem ma ochronę na którą nie ma wpływu a która go chroni! Ale wiem do czego pijesz :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 10 maja 2016, 17:13

Do tego nie trzeba wielkiej mocy, wystarczą umiejętności ;)

A może to sprawdzimy? Oczywiście bardziej humanitarnie :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 10 maja 2016, 17:27

OneNight pisze:Do tego nie trzeba wielkiej mocy, wystarczą umiejętności ;)

Umiejętności powiadasz. Na pewno data urodzenia (a tego nigdzie nie podaję:)
Ale nawet jeśli wierzyć w to - a to jest pogaństwo - to jednak zdaję się na swoją ochronę :)
Znasz drugiego człowieka który obudził się w nocy wyrwany ze snu nagle, wziął kartkę kancelaryjnego papieru i długopis i poszedł do kuchni gdzie zaczął pisać prawniczą obronę w oparciu o ordynację której nie znał cały czas widząc i słysząc w głowie głos prawnika z rodziny ale już po tej drugiej stronie :) Rano wykuł na blachę tę obronę i wygrał sam nie znając prawa na które się opierał :) Ja znam - "Fanar" mu na imię :)
Poważył Byś się na takiego "gieroja" ? :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 10 maja 2016, 17:35

Ja działam humanitarnie, więc obrona nie miałaby się przed czym bronić. Ja nie krzywdzę ludzi dla eksperymentu.

Dziwie się też, że Twoje imie da się wypowiedzieć w ludzkim języku :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 10 maja 2016, 17:53

OneNight pisze:Ja działam humanitarnie, więc obrona nie miałaby się przed czym bronić. Ja nie krzywdzę ludzi dla eksperymentu.

Dziwie się też, że Twoje imie da się wypowiedzieć w ludzkim języku :D

A Aron? Z gościem się równać nie mogę w niczym - gość twierdzi że zadał pytanie (prawdopodobnie w transie medytacyjnym - bo on medytuje). Ja tylko twierdzę że pod wpływem wypowiedzi Arona zrobiłem to samo tylko że inaczej - zadałem pytanie i poszedłem spać (nie zastanawiałem się nad efektem). Obudziłem się w nocy i na kartce napisałem "Fanar" a rano przeliterowałem to słowo i doszedłem do wniosku że to jest odp. na pytanie. Często zadaję takie pytania przed snem - np. wczoraj zadałem pytanie czy :) Chico Xavier napisał te 440 książek naprawdę nie używając własnego mózgu? Sen był kompletnym debilizmem ale w tym szaleństwie jakiś duch mnie opieprzył za zadawanie głupich pytań :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 20 maja 2016, 11:34

27 XII w święta bożego narodzenia królowa angielska stwierdziła:
„Mam nadzieję, że cieszycie się swoimi ostatnimi świętami”, powiedziała gorzko zanim personel BBC, pod ścisłym rozkazem ze strony doradców pałacowych, anulował owe ujęcie i wysłał niższych rangą pracowników na wcześniejszy lunch. Później tego samego dnia to przesłanie zostało nagrane ponownie, a drugie ujęcie okazało się mniej kłopotliwe dla establishmentu.”

O co tej kobiecie chodziło? Czy są powody do obaw?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 20 maja 2016, 11:52

czarnyMag pisze:27 XII w święta bożego narodzenia królowa angielska stwierdziła:
„Mam nadzieję, że cieszycie się swoimi ostatnimi świętami”, powiedziała gorzko

O co tej kobiecie chodziło? Czy są powody do obaw?

Moze myslala o sobie ? W jej wieku 12 miesiecy do nastepnych swiat, to wiele czasu...
no coz , dozyjemy - zobaczymy ;)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi