danut pisze:Ja naprawdę ponoć jestem aniołem stróżem osób, które kocham, tak mi wyszło w teście.
czarnyMag pisze:Każdy ma jakieś imię (imię duszy, imię astralne)! Każdy może zapytać o to imię (ducha opiekuńczego, Boga, pośredników, Diabła) - Aron jasnowidz zapytał i otrzymał info. Aron! Ja zapytałem i otrzymałem info Fanar! (Fanar w języku arabskim w Albani oznacza latarnie - zawsze czułem że coś mnie łączy z fanatyzmemA Wy? Jak macie tak naprawdę na imię?

OneNight pisze:czarnyMag pisze:Każdy ma jakieś imię (imię duszy, imię astralne)! Każdy może zapytać o to imię (ducha opiekuńczego, Boga, pośredników, Diabła) - Aron jasnowidz zapytał i otrzymał info. Aron! Ja zapytałem i otrzymałem info Fanar! (Fanar w języku arabskim w Albani oznacza latarnie - zawsze czułem że coś mnie łączy z fanatyzmemA Wy? Jak macie tak naprawdę na imię?
Wątpie, aby ktoś Ci je podał. Nie wiem jak inni, ale ja wiem do czego można to imie wykorzystać.

OneNight pisze:Do tego nie trzeba wielkiej mocy, wystarczą umiejętności

OneNight pisze:Ja działam humanitarnie, więc obrona nie miałaby się przed czym bronić. Ja nie krzywdzę ludzi dla eksperymentu.
Dziwie się też, że Twoje imie da się wypowiedzieć w ludzkim języku
czarnyMag pisze:27 XII w święta bożego narodzenia królowa angielska stwierdziła:
„Mam nadzieję, że cieszycie się swoimi ostatnimi świętami”, powiedziała gorzko
O co tej kobiecie chodziło? Czy są powody do obaw?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości