danut pisze:Zbyszek pisze:danut pisze:A dlaczego tak może się zdarzyć?
Zdarza się tak, ze nasza psychika zostaje zablokowana na danym etapie. Możemy mieć wizje, na przykład swojego pokoju, biura w którym pracujemy, albo możemy wrócić do wydarzeń z naszego dzieciństwa i często utożsamiamy się z dzieckiem którym byliśmy, przyjmując jego postać . Przejście na druga stronę jest szokiem dlatego bronimy się w ten sposób, nie przyjmując tego co się naprawdę wydarzyło.
Niekoniecznie musi być wtedy zablokowana nasza świadomość, może tak stać się przez wolną wolę i wybór. Sęk w tym, że Wy to uważacie za jakieś kary lub zagubienia, a prawda jest taka, że zaczynamy wzmacniać swoim duchem tę inną równoległą rzeczywistość i jakby powtarzać swoje życie od nowa jednak z wyraźnym celemPomiędzy tymi rzeczywistościami nie ma takiego podziału, że nasza jest tą twardą a ta druga iluzją - obie są jednakowe, obie są holograficzne, tak samo prawdziwe. Nie wolno do nich się wtrącać i np. żadnym mediom w nich mieszać, odprowadzać, czarować, przeklinać, przecinać cudzych więzi.. .
Powtórzyłam, aby było wszem wiadome Zbyszku do czego odniosłeś się w poprzednim poście i ja odpowiadając Ci na to.
Nie wolno do nich się wtrącać i np. żadnym mediom w nich mieszać, odprowadzać, czarować, przeklinać, przecinać cudzych więzi.. - przynajmniej ja na to mieszanie się do moich nigdy nie wyrażę zgody.