Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 02 maja 2016, 22:22

Jeśli się nie ma solidnych podstaw do tego co się głosi, zawsze przyjdzie czas na zapętlenie, a wtedy jedyną reakcją obronną jest wyzywanie personalne rozmówców, taką postawę prezentujesz Nataszo. Niczego ze swoich twierdzeń nie potrafisz niczym obronić ani ich wyjaśnić, niewygodne pytania skutkują tylko agresywnym Twoim atakiem na tego kto pyta. To samo robi soldado.
danut

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 06:23

twoje twierdzenie ma taką samą wartość jak to , że wiesz kim jestem, z jakiego źródła jest moja wiedza i z jakich for mnie znasz
i każde z tych twierdzeń było dokładnie twoim własnym JA : twoja wiedza, twoje fora i ludzie z jakimi miałaś styczność były tymi właśnie, które mi chciałaś przypisać

swoją drogą bardzo mnie cieszy fakt, że tak szanowana osoba jak Ty poświęca swój bardzo cenny czas na ,, rozmowy,, , nie! to słowo byłoby nadinterpretacją , powiedzmy na wdawanie się w walkę i to na miecze z taką osóbką jak ja , która mogłaby być jej córką

aha , pomogłaś już komuś? o zaproszenie i zmierzenie się z okultystami z tego forum już nawet nie spytam i wreszcie czy byłaś u pastora, księdza , ateisty - osób , które dadzą Ci dowód na potwierdzenie moich słów? chyba wiesz, jak oni działają i jak potrafią zdobywać informacje - są to profesjonaliści. nie skontaktujesz się z jednym z nich? boisz się ? nie chce Ci się? nie przyjęłaś informacji ode mnie sprawdź ją łącznie z moim przekazem u obcej osoby- potem wróć i powiedz głośno czy mówiłam prawdę czy kłamałam, rzuciłaś słowami odpowiadaj za nie, ja za swoje biorę całkowitą odpowiedzialność- skonfrontujmy się tu publicznie

JA JESTEM GOTOWA
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 07:29

Natasza pisze:z taką osóbką jak ja , która mogłaby
być jej córką

Natasza pisze:biorąc pod uwagę ile mogę mieć lat
to nawet prapraprapra babciu byłoby
najwłaściwszym słówkiem

A moja babcia ma aktualnie 70 parę lat :lol:

Chyba..
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 07:34

zależnie o jakiej metryce mówimy , z której przestrzeni, wg tej tu i teraz mogłabym być córką osoby , która ma np. 62 lata, i wnuczką dla tej co ma np.82 lata

metryka dla mnie nie ma żadnego znaczenia, mówiłam jaki mam do niej stosunek
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 07:44

Wracając do tematu istot i krwi Rh- ; sporo ludzi z taką grupą krwi ma takie piękne, a wręcz hipnotyzujące ciemno niebieskie oczy. W Twoim przypadku reguła się nie sprawdziła, ufff.

Ciekaw jestem jak odróżnić u Ciebie tęczówkę od źrenicy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 07:46

bardzo trudne to, trzeba by było mieć niezły wzrok i wpatrywać się w moje oczy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 03 maja 2016, 08:22

OneNight pisze:
Ciekaw jestem jak odróżnić u Ciebie tęczówkę od źrenicy.

OneNight niestety to tylko okulista potrafi... ;)

Mialam kiedys przyjaciela z czarnymi oczami, gdy szlismy gdzies albo jechalismy autobusem nie bylo osoby ktora by sie nie wpatrywala w jego oczy :lol: Doslownie hipnotyzowal wzrokiem....cos pieknego!

Poniewaz hmm...na innym watku zaczeliscie temat odnosnie odczynnika RH- i polaczyliscie to z kosmitami...chcialabym sie dopytac skad macie takie skojarzenia ze grupa RH- to ludzie hybrydy lub wytwory manipulacji genetycznej kosmitow?

Czy uwazacie ze okreslenie w biblii "plemie zmijowe"oraz ponizej cytat jest dowodem tej tezy ktora przedstawiacie...?

"Wprowadzam nieprzyjaźń między ciebie i niewiastę, pomiędzy potomstwo twoje a potomstwo jej: ono zmiażdży ci głowę, a ty zmiażdżysz mu piętę"

Czyli mamy tu jakas wojne bogow kosmitow , oraz bogow zasiedlajacych ziemie swoimi krzyzowkami..?
Czy ta roznorodnosc grup krwi rowniez moze miec z tym cos wspolnego jak i rasa ludzi?

Wracam rowniez do tematu z watku u Danut- Czy moze slyszeliscie gdzies aby osoby badajace tkz. porwania przez ufo robily moze jakies badania pod katem grupy krwi osob ktore doswiadczyly uprowadzen itd. ??
Wiem ze tutaj w Anglii sa specjalne terapie dla osob ktore doswiadczyly kontaktow i uprowadzen, mysle ze moze warto by bylo skontaktowac sie z takimi osobami by wlasnie dowiedziec sie czy grupa krwi ma zwiazek z uprowadzeniami, bo jesli tak to oznaczalo by ze przeprowadzaja testy na swoich.....ups :shock:
Moglo by to rowniez po czesci wyjasniac o czym relacjonuja czesto osoby uprowadzone ze istoty te twierdza wrecz ze porwani ludzie wyrazili na to zgode...

Rowniez ciekawe jest to ( gdzies juz na forum ktos poruszyl ten watek) odnosnie tego ze jesli w momencie porwania osoba prosi o pomoc hmm Jezusa to istoty odstepuja od niej, ogladalam nawet wczoraj na youtube film w ktorym rowniez osoby doswiadczajaca porwan relacjonuja o takich przypadkach. Wiec jesli to dziala to nalezy postawic pytanie Kim oni sa, od razu mam skojarzenia z innym
doswiadczeniem osob jesli chodzi o duchy czy demony kiedy to w imie Jezusa odprawia sie i przepedza duchy, wiec nastepne pytanie samo sie cisnie na usta czy to czasem nie jest jedno i to samo zjawisko...Czy nasi ufoludy, istoty z innych wymiarow nie sa tym co opisuje biblia czyli upadle istoty...demoni,szatani itd. :twisted:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 08:41

zacznę od tego , że bardzo Ci zazdroszczę , że masz możliwość mieszkać w Anglii - jest to chyba jeden z pierwszych krajów w UE , gdzie temat UFO ( badacze i znawcy , twierdzą, że ten termin jest przestarzały bo są przynajmniej niektóre zidentyfikowane a nawet skatalogowane w co osobiście wierzę )
nie jest tematem tabu a wręcz przy Ministerstwo Obrony Wielkiej Brytanii rejestruje wszelką aktywność UFO
no cóż , my tu żyjemy w kraju strasznie przyziemnym i zacofanym w wielu innych wątkach życia a gdzie sięganie do gwiazd:)

co z RH? badacze z różnych kręgów naukowych nie mają zielonego pojęcia co z tą ujemnością, tak, biorą pod uwagę przede wszystkim sam początek stworzenia, biblia jest tylko jedną z książek, ale gdyby spojrzeć na inne ,, święte,, innych kręgów kulturowych to mają wiele wspólnych wątków - stwórców, latających bogów, jedni latali na rydwanach a inni na dywanach - dosłownie tak to opisują językiem jaki znali

są badacze jak wspominany przeze mnie Zachary Sitchin - jego badania w obrębie sumerów, są też inni , którzy badają tę cywilizację
jest to niezwykle trudne po prostu ,, udowodnić ,, coś co pochodzi z tak odległej przeszłości
niemniej jednak jest na tyle spójności , że warto pochylić nad tym głowę
jeśli w XXI wieku medycyna potrafi powiedzieć skąd pochodzi RH plus , a nie potrafi znaleźć genezy minusa , który wskazuje jednoznacznie na ograniczenia choćby terytorialne dla tej grupy , to temat jest wart przemyśleń - jak również wiek , kiedy ta grupa się pojawiła
osobiście uważam, że uprowadzenia , które są fizyczne ale najczęściej są to uprowadzenia telepatyczne / samej świadomości mogą dotyczyć osób bez względu na grupę krwi , choć masz rację stawiając zapytanie czy ktokolwiek zastanowił się by zrobić statystykę
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 08:47 przez Natasza, łącznie zmieniany 2 razy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: bernadeta1963 » 03 maja 2016, 08:43

Mnie również zainteresował ten wątek w którym poruszany jest temat czynnika Rh a obcą cywilizacją . Ja mam 0 Rh minus .
Może wszystkie moje problemy to wynik jakiegoś niedopasowania do naszej cywilizacji . Nawet nie potrafię znaleźć sobie miejsca w którym mieszkałabym dłużej . Jak na razie to 10 moje mieszkanie . A jeśli rzeczywiście jestem jakąś hybrydą to chociaż mogli się postarać żebym była bardziej dostosowana do dzisiejszego świata :)
bernadeta1963

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 08:44

A ja z kolei nie mogę oderwać wzroku od ciemno niebieskich oczu. No wyobraź sobie, że ktoś gapi Ci się w oczy jak zahipnotyzowany :lol:

bernadeto, a kolor oczu też masz egzotyczny?
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 08:45 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm