OneNight pisze:
Ciekaw jestem jak odróżnić u Ciebie tęczówkę od źrenicy.
OneNight niestety to tylko okulista potrafi...
Mialam kiedys przyjaciela z czarnymi oczami, gdy szlismy gdzies albo jechalismy autobusem nie bylo osoby ktora by sie nie wpatrywala w jego oczy

Doslownie hipnotyzowal wzrokiem....cos pieknego!
Poniewaz hmm...na innym watku zaczeliscie temat odnosnie odczynnika RH- i polaczyliscie to z kosmitami...chcialabym sie dopytac skad macie takie skojarzenia ze grupa RH- to ludzie hybrydy lub wytwory manipulacji genetycznej kosmitow?
Czy uwazacie ze okreslenie w biblii "plemie zmijowe"oraz ponizej cytat jest dowodem tej tezy ktora przedstawiacie...?
"Wprowadzam nieprzyjaźń między ciebie i niewiastę, pomiędzy potomstwo twoje a potomstwo jej: ono zmiażdży ci głowę, a ty zmiażdżysz mu piętę"
Czyli mamy tu jakas wojne bogow kosmitow , oraz bogow zasiedlajacych ziemie swoimi krzyzowkami..?
Czy ta roznorodnosc grup krwi rowniez moze miec z tym cos wspolnego jak i rasa ludzi?
Wracam rowniez do tematu z watku u Danut- Czy moze slyszeliscie gdzies aby osoby badajace tkz. porwania przez ufo robily moze jakies badania pod katem grupy krwi osob ktore doswiadczyly uprowadzen itd. ??
Wiem ze tutaj w Anglii sa specjalne terapie dla osob ktore doswiadczyly kontaktow i uprowadzen, mysle ze moze warto by bylo skontaktowac sie z takimi osobami by wlasnie dowiedziec sie czy grupa krwi ma zwiazek z uprowadzeniami, bo jesli tak to oznaczalo by ze przeprowadzaja testy na swoich.....ups

Moglo by to rowniez po czesci wyjasniac o czym relacjonuja czesto osoby uprowadzone ze istoty te twierdza wrecz ze porwani ludzie wyrazili na to zgode...
Rowniez ciekawe jest to ( gdzies juz na forum ktos poruszyl ten watek) odnosnie tego ze jesli w momencie porwania osoba prosi o pomoc hmm Jezusa to istoty odstepuja od niej, ogladalam nawet wczoraj na youtube film w ktorym rowniez osoby doswiadczajaca porwan relacjonuja o takich przypadkach. Wiec jesli to dziala to nalezy postawic pytanie Kim oni sa, od razu mam skojarzenia z innym
doswiadczeniem osob jesli chodzi o duchy czy demony kiedy to w imie Jezusa odprawia sie i przepedza duchy, wiec nastepne pytanie samo sie cisnie na usta czy to czasem nie jest jedno i to samo zjawisko...Czy nasi ufoludy, istoty z innych wymiarow nie sa tym co opisuje biblia czyli upadle istoty...demoni,szatani itd.