Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 20:44

OneNight pisze:Nataszo, skończ z tym umniejszaniem mi i nazywanie mnie chłopcem. Mam się do Ciebie babciu zwracać?

biorąc pod uwagę ile mogę mieć lat to nawet prapraprapra babciu byłoby najwłaściwszym słówkiem :D
nie uciekaj od odpowiedzialności to nazwę Cię mężczyzną
rzucasz kobiecie wiosło i uciekasz to co mam powiedzieć?

danut - a tak jęsli powiesz bóg-kosmita i masz na myśli boga twórce życia - to zgadza się
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 20:49

Natasza pisze:danut - a tak jęsli powiesz bóg-kosmita i masz na myśli boga twórce życia - to zgadza się

Nie zgadza się, bo ten Bóg nie jest istotą, jakąś cząstkową, jest całością i obejmuje całość istnienia. Nikt nie może być do niego przyrównany.

OnetNight - I dopiszę do tego co wyżej i zależy jaki ktoś ma cel w tym, by chcieć dla siebie uzyskać te moce, co z nim by robił?
Ostatnio zmieniony 01 maja 2016, 20:50 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: OneNight » 01 maja 2016, 20:49

Kiedy ja uciekłem od odpowiedzialności? W temacie Estii również nazywałaś mnie chłopcem.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 maja 2016, 20:52

I na koniec to Ty Nataszo uciekasz i wciąż unikasz odpowiedzi na nasze pytanie, ile to razy już było??
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 20:55

naprawdę wierzysz w istnienie czegoś czego nie ma a jest i dzieli się swoją niematerialną istotą i płodzi fizyczne dzieci?
to odpowiada na Twoje pytanie czy jest możliwość by ciała fizyczne odbyły seks astralny i tam spłodziły potomka
tu zachodzi odwrotność
tylko nie mów, że człowiek jest nic nie warty i niczego nie potrafi, a ta forma niewidzialna to umie doskonale bo.. jest doskonała
cały wszechświat opiera się na zasadach nauki- tej już objawionej i tej , na którą ludzie muszą czekać

ok, szanuję Twoje odmienne stanowisko

p.s.
odpowiedzi wszystkie zostały spisane
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 01 maja 2016, 21:02

Nie wszystkie. Nadal mi nie odpowiedziałaś, czy uważasz swoje poglądy za jedyne prawdziwe.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 21:06

odpowiedziałam - jestem prawdomówna
gdybym kłamała, czy moje poglądy głośno wyrażane byłyby przeze mnie samą uważane jako prawdziwe?

czy to jedyne moje poglądy, nie, bo są pytania na które nie mam jeszcze odpowiedzi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 01 maja 2016, 21:09

Nie pytam o to, czy kłamiesz. Pytam o to, czy uważasz swoje poglądy za jedyne prawdziwe, a inne które są sprzeczne z Twoimi, to iluzja.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 maja 2016, 23:50

Nataszo nie odpowiedziałaś na żadne pytania, nie jesteś prawdomówna, bo tylko mieszasz i wymigujesz się od odpowiedzi. Mnie i OneNight, bo też zadał Ci to pytanie w innym temacie o tego, którego nicku nie wymieniasz - nie odpowiedziałaś na pytanie kto to jest, choć wyraźnie wskazujesz na tę osobę opisami? Który/ którzy, bo tu już piszesz w liczbie mnogiej, jest/są mistrzem mistrzów okultyzmu, tylko nie wiadomo z jakiej formacji- satanizmu, czy kosmityzmu :)? Którzy Cię zaatakowali? A przypomnę co napisałaś tu raz jeszcze :
"jest taki na tym forum, tak, nie jeden urażona męska duma, ego - nie wytrzymało ciśnienia
i ta osoba może być wyłączona z forumowej ,, aktywności,, - pozornie :P
oni trenują na najbardziej ,, uduchowionej ,, części społeczeństwa.." "
danut

Postautor: Natasza » 02 maja 2016, 04:47

zaczynam bardzo wcześnie mój napięty dzień , ale poczuwam się do odpowiedzialności by Wam odpisać,
zacznę od dzień dobry

danut pisze:Nataszo nie odpowiedziałaś na żadne pytania, nie jesteś prawdomówna, bo tylko mieszasz i wymigujesz się od odpowiedzi.

skoro nie jestem prawdomówna, to nie ma sensu wyciąganie ode mnie żadnej odpowiedzi, bo jaką wartość ona będzie miała? sądziłam , że moje wypowiedzi/refleksje dały wiele odpowiedzi, a moje ,, wymigiwanie ,, się od niektórych wypowiedzi uzasadniłam w wyrazisty sposób

Mnie i OneNight, bo też zadał Ci to pytanie w innym temacie o tego, którego nicku nie wymieniasz - nie odpowiedziałaś na pytanie kto to jest, choć wyraźnie wskazujesz na tę osobę opisami? Który/ którzy, bo tu już piszesz w liczbie mnogiej, jest/są mistrzem mistrzów okultyzmu, tylko nie wiadomo z jakiej formacji- satanizmu, czy kosmityzmu :)?

pisałam, gdybym znała nicki - to w pierwszej kolejności napisałabym jemu na priv- czy nie tak napisałam??niemniej jednak domyślam się :P
tak jak napisałam, nie jest tu sam , nie, nie są mistrzami okultyzmu, nie musieliby trenować, mistrzowie mają to we krwi;oni to nieźli praktykujący, naprawdę są dobrzy - ale nie w odniesieniu do charakteru, niestety

Którzy Cię zaatakowali?
ci mężczyźni? pomóż mi ich znaleźć, proszę, wiem co powiesz, sama sobie ich szukaj :twisted: było ich około 6 i nie było to miłe spotkanie, próba fizycznego znęcania, na końcu było to spotkanie z ich kulminantem,sztuczka z całkowitym mrokiem, zgaszenie świateł i próba zaganiania ofiary do jednego pomieszczenia - zaproś ich to sama się przekonasz , ścieżkę już przetarłam kolejnej osobie - wiadomo czego się spodziewać, chyba się nie boisz?

A przypomnę co napisałaś tu raz jeszcze :
"jest taki na tym forum, tak, nie jeden urażona męska duma, ego - nie wytrzymało ciśnienia
i ta osoba może być wyłączona z forumowej ,, aktywności,, - pozornie :P
oni trenują na najbardziej ,, uduchowionej ,, części społeczeństwa.."

tak i podtrzymuję w całości - mają ego bo są ludźmi, prócz kulminanta, którego wcześniej musieli wywoływać bo jest on duchem, nie żadnym szatanem, bo nie ma takiego kogoś , prócz samej wiary w niego, a podszywa jest sporo i aspirujących w zaświatach jeszcze więcej- cała oranżeria, tam to jest dopiero małpi gaj, oni są tacy sami jak za życia w futerale, z tą różnicą , że korzystają z innych praw ,,fizyki,, i są niewidzialni dla żywych
"

teraz OneNight- PRAWDA jest jak pudło puzzli, ja wsadziłam w niego dłoń i wyciągnęłam garść tych elementów, ale na tyle dużą, że mam przy sobie Strażników w innym wymiarze. Reszta elementów jest w posiadaniu innych osób i one są także na tym forum- w dobie dzisiejszej cywilizacji nie trudno było się spotkać, chociaż przez waśnie nie mogliśmy się dogadać. Było nas więcej , i my tu w tym miejscu to nie wszyscy, ale na tyle wiedzący , że możemy skleić część układanki

miłego dnia i uśmiechu :P
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm