autor: Natasza » 02 maja 2016, 04:47
zaczynam bardzo wcześnie mój napięty dzień , ale poczuwam się do odpowiedzialności by Wam odpisać,
zacznę od dzień dobrydanut pisze:Nataszo nie odpowiedziałaś na żadne pytania, nie jesteś prawdomówna, bo tylko mieszasz i wymigujesz się od odpowiedzi.
skoro nie jestem prawdomówna, to nie ma sensu wyciąganie ode mnie żadnej odpowiedzi, bo jaką wartość ona będzie miała? sądziłam , że moje wypowiedzi/refleksje dały wiele odpowiedzi, a moje ,, wymigiwanie ,, się od niektórych wypowiedzi uzasadniłam w wyrazisty sposób Mnie i OneNight, bo też zadał Ci to pytanie w innym temacie o tego, którego nicku nie wymieniasz - nie odpowiedziałaś na pytanie kto to jest, choć wyraźnie wskazujesz na tę osobę opisami? Który/ którzy, bo tu już piszesz w liczbie mnogiej, jest/są mistrzem mistrzów okultyzmu, tylko nie wiadomo z jakiej formacji- satanizmu, czy kosmityzmu

?
pisałam, gdybym znała nicki - to w pierwszej kolejności napisałabym jemu na priv- czy nie tak napisałam??niemniej jednak domyślam się 
tak jak napisałam, nie jest tu sam , nie, nie są mistrzami okultyzmu, nie musieliby trenować, mistrzowie mają to we krwi;oni to nieźli praktykujący, naprawdę są dobrzy - ale nie w odniesieniu do charakteru, niestety Którzy Cię zaatakowali?
ci mężczyźni? pomóż mi ich znaleźć, proszę, wiem co powiesz, sama sobie ich szukaj
było ich około 6 i nie było to miłe spotkanie, próba fizycznego znęcania, na końcu było to spotkanie z ich kulminantem,sztuczka z całkowitym mrokiem, zgaszenie świateł i próba zaganiania ofiary do jednego pomieszczenia - zaproś ich to sama się przekonasz , ścieżkę już przetarłam kolejnej osobie - wiadomo czego się spodziewać, chyba się nie boisz? A przypomnę co napisałaś tu raz jeszcze :
"jest taki na tym forum, tak, nie jeden urażona męska duma, ego - nie wytrzymało ciśnienia
i ta osoba może być wyłączona z forumowej ,, aktywności,, - pozornie
oni trenują na najbardziej ,, uduchowionej ,, części społeczeństwa.."
tak i podtrzymuję w całości - mają ego bo są ludźmi, prócz kulminanta, którego wcześniej musieli wywoływać bo jest on duchem, nie żadnym szatanem, bo nie ma takiego kogoś , prócz samej wiary w niego, a podszywa jest sporo i aspirujących w zaświatach jeszcze więcej- cała oranżeria, tam to jest dopiero małpi gaj, oni są tacy sami jak za życia w futerale, z tą różnicą , że korzystają z innych praw ,,fizyki,, i są niewidzialni dla żywych
"
teraz OneNight- PRAWDA jest jak pudło puzzli, ja wsadziłam w niego dłoń i wyciągnęłam garść tych elementów, ale na tyle dużą, że mam przy sobie Strażników w innym wymiarze. Reszta elementów jest w posiadaniu innych osób i one są także na tym forum- w dobie dzisiejszej cywilizacji nie trudno było się spotkać, chociaż przez waśnie nie mogliśmy się dogadać. Było nas więcej , i my tu w tym miejscu to nie wszyscy, ale na tyle wiedzący , że możemy skleić część układanki
miłego dnia i uśmiechu

jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,