Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 10:37

[Moderacja: prywatne sprawy prosze załatwiac za pomocą wiadomości prywatnych]
Estia, jedyną osobą na tym forum , która miała kontakt z Istotami o jakich mówię jest soldado - ten zielony kosmita wiesz, o którym wciąż wspomina pewna dama
ty boisz się żywego, a mówisz o obyciu z duchami, demonami( których nawet natury nie znasz) , no nawet zahaczyłaś o inne rasy :lol:

nie potrafisz nawet wskazać osoby, która zabawia się jak chce :lol:
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 kwie 2016, 10:55

Nagonka? - Proszę, czy ja coś źle pamiętam? http://www.paranormalne.eu/forum/topic/ ... -o-voodoo/

Zapisane 13 listopad 2011 rok "Od paru dni mam, nawet takie dziwne skojarzenia z tym obrzędem, choć może się mylę, może nie mam racji... hmm opowiem, może ktoś coś mi odpowie na to. Otóż.. Czytam, pisze siedzę na tych forach, już czasami rzeczywiście i jestem tym znudzona i zmęczona, późno kładę się spać itd. Chodzi mi tutaj o ten stan pół jawy, pół snu, zasypianie, do końca nie śpisz, ale jesteś przymroczony.. W pewnym momencie i to wyraźnie poczułam tępy, przeszywający ból z tyłu głowy i rzeczywiste odczucie wbijania mi tam szpili w mózg, szła ukosem od podstawy czaszki nad lewe ucho do góry.. Ale to jeszcze nie wszystko usłyszałam, nawet odczułam tak jak, gdyby ktoś inny, mężczyzna zerwał się z mojego łóżka mówiąc :"O ty( tu przekleństwo) co ty jej zrobiłaś!!??.. Tak jakby to wszystko było jawo-snem nie wiem dokładnie jak określić i ta reakcja kogoś dodatkowo adekwatna do tego mojego odczucia.. "
danut

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 11:01

ale co to jest ? czyjaś kartka z pamiętnika? twoja danut?

i co mi tym chcesz powiedzieć?
że mam ci wierzyć , że coś ci się przytrafiło - wierzę ! z racji tego co w życiu widzę wierzę w to co mówisz, albo inaczej : dopuszczam taką możliwość
i jaki ma to związek ? :lol: [moderacja: proszę nie zaostrzać dyskusji]
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 kwie 2016, 11:13

Pokaż mi post, w którym piszę o "gang bangu mężczyzn z tego forum"?? Pisałam o zabawie małolatów magią na innym forum i o prawdopodobieństwie ich działalności i tutaj.
danut

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 11:19

czyżby?????? fakt używałaś innych seksualnych odnośników - od matron - nałożnic w liczbie siedem - które powiedziałaś, że mogą się zmieniać, zależnie od ilości nicków pod iloma się skrywają, tłumacząc się później , że to suma nałożnic z for na ilu ty tam byłaś, po oświadczenie , że tym , który nachodzi kobiety z forum jest cyt.. TEN WASZ SZEF - przy czym słowo szef wystąpiło jako liczba pojedyncza, a odnośnik WASZ - wskazywał na liczbę mnogą; reszty nie chce mi się nawet już cytować

podteksty kierowane wciąż po inną osobę - kosmitę , oraz nieustannie pod moim adresem - są personalnym wskazywaniem i oczernianiem - co już poszło tak daleko, że choćbyś pisała PEWNA KOBIETA - to na tyle mnie tu razy wskazywałaś z imienia , że zostanie ślad na zawsze odnoszący się per ty wskazujący na moją osobę

i jeszcze jedno - nie ograniczaj się do szczucia innych ale wskaż tego mężczyznę - bądź choc raz pomocna:)
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 28 kwie 2016, 11:23

Tak, bo podejrzewam ze jesteś jedną z tej grupy ze ZP.
danut

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 11:24

a co to jest ZP? jeszcze proszę rozwiń ten skrót
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 11:34

wskazała palcem i... poszła

żeby danut ułatwić Ci ustalenie tego kim jestem napiszę w punktach , a jeden będzie poprawną odpowiedzią

1) jestem ZP
2) jestem kosmitką
3) jestem aniołem
4) jestem demonem
5) mistrzynią czarnej magii
6) odpowiedź 2 i 4 jest poprawna
7) żadna z odpowiedzi nie jest poprawna

wybieraj :D
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 28 kwie 2016, 11:36

Natasza pisze:Estia - czy kimkolwiek Ty jesteś- wykreowałaś temat , publicznie wskazując osobę, może nick nie jest daną osobową, a molestowanie heh fakt - przyśnione uznać można za majaki senne i zwykłe zwidy kobiety w średnim wieku;

nie potrafisz nawet wskazać osoby, która zabawia się jak chce :lol:

oraz

Natasza pisze:OneNight - tak swoją drogą coś Ty zmajstrował chłopaku? osoba, która mnie wywoływała - dosłownie nie w przenośni, jest dojrzałym mężczyzną :) fajnie było na niego patrzeć, nie brzydki to człowiek

Kto tu oskarza kogos publicznie...

Natasza z calym szacunkiem widze ze jakakolwiek dyskusja z Toba konczy sie tylko wysmiewaniem innych, zarzucanie im urojen i obrazaniem, czy Ty masz problemy z poczuciem wlasnej wartosci i poprzez obrazanie innych starasz sie dowartosciowac? Takie odnosze wrazenie czytajac Twoje posty....

Oczywiscie ze jestem zwykla kobieta w srednim wieku co nie oznacza ,ze jestem nieswiadoma tego co sie wokol mnie dzieje, ty kiedys tez bedziesz pania w srednim wieku...uwierz mi :)
Zarzucasz mi strach przed zywymi :lol: ....bo odwazylam sie napisac o tym czego doswiadczylam? Nierozumiem Cie naprawde Natasza, prosze czytaj ze zrozumieniem posty innych i choc odrobinke staraj sie wykazac dobra wola...Moj strach nie ma nic wspolnego z tym ,ze wyrazilam swoja dezaprobate na tym forum co do poczynan niektorych osob, uwazam ze osoby z tego forum, ktore maja rozne duchowe doswiadczenia i wiedze nie powinny jej nigdy
wykorzystywac przeciw innym, te doswiadczenia i wiedza do czegos zobowiazuja Natasza i osoby takie powinny miec tego tym bardziej swiadomosc, to jest nie tylko hmm...dar ale rowniez odpowiedzialnosc za to jak sie z niego korzysta.

Zarzucasz mi ze nie potrafie nawet wskazac osoby ,ktora to zrobila....no coz ,to jest tylko Twoje zdanie Natasza nic wiecej....ja wiem swoje i korzystam z mojego doswiadczenia, lecz prosze spojrz przez chwile na siebie , gdyby nie pomoc Soldado i wskazanie Ci pewnych wrecz oczywistych rzeczy nie bylas nawet swiadoma tego ,ze masz ducha swojego taty przy sobie....i nie tylko!
Spojrz na swoje posty jesli uwazasz ze mowie nieprawde...

Przy calym szacunku jakim Cie darze wybacz ale nie bede z Toba wiecej dyskutowac bo szkoda naszej energii na bzdury :)
Mozemy tak w nieskonczonosc wymieniac sie niekonstruktywnymi uwagami...
Zycie nasze na ziemi jest zbyt intrygujace by je na to marnowac.
Pozdrawiam Cie :)
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2016, 12:02 przez Estia72, łącznie zmieniany 1 raz
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 11:43

mam prośbę do moderatorów - aby reagowali na to gdy wskazywane są nicki uczestników tego forum - i podpięte pod nich czyny PRAWNIE ZABRONIONE
moja sarkastyczna ocena sytuacji wynika z braku reakcji osób odpowiadających za stan dyskusji

p.s.

wywody , oskarżenia i gorzkie lamenty i ujawnianie osób - które są totalnie chybione nie zmienia faktu, że jest osoba , która działa jak działa i będzie działała nie całkiem skrycie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi