badasz grupę od 7 lat i jako lis to robisz? i działasz w dodatku w zwierzęcym przebranku? tyle czasu Tobie to zajmuje? zbuduj maszynę o jakiej piszesz i dawaj na nich z odsieczą
Natasza pisze::lol: danut, ja mam ubaw z Ciebie:)
badasz grupę od 7 lat i jako lis to robisz? i działasz w dodatku w zwierzęcym przebranku? tyle czasu Tobie to zajmuje? zbuduj maszynę o jakiej piszesz i dawaj na nich z odsieczą
danut pisze:Natasza pisze::lol: danut, ja mam ubaw z Ciebie:)
Gdzie ja piszę o maszynie? To raczej Ty tu robisz celowe zamieszanie wypisując o jakimś człowieku z antenką i z atrybutami, a to o tych antenkach też już doskonale znam z innego forum.
danut , ja mam ubaw z Ciebie
Natasza pisze:może i to ten sam , który przy mnie
majstrował co najmniej te dwa razy
używa kilku atrybutów , kładł je na
podłodze jak Wam to napisałam i
mantrował

OneNight pisze:Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.
Natasza pisze:dokładnie, tu nie ma pomyłek, są wybrane cele i w jakiś się trafi- nie wiem kogo Ty widziałaś i czy akurat to ktoś stąd skoro zaglądałaś gdzie indziej,
może i to ten sam , który przy mnie majstrował co najmniej te dwa razy
używa kilku atrybutów, kładł je na podłodze jak Wam to napisałam i mantrowałgdy wzywał moje imię wtedy stanęłam za jego plecami, sądził , że mu nie wyszło, a poniekąd wyszło:) heh tylko z innym skutkiem
Estia72 pisze:OneNight pisze:Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.
OneNight nie przypominam sobie rozmowy z Toba o tym zjawisku jak piszesz....rozmawialismy o ile pamietam 23/04 na temat energii , czakr i wibracji....
Skad wiem ze to nie byl sen o glebokiej fazie?![]()
OneNight umiem rozrozniac sny w glebokiej fazie od atakow na mnie., tym bardziej ze atak wczorajszej nocy przypominal zwykle ataki demoniczne, tyle ze zamiast demona byla to delikatna meska energia zywego czlowieka, przynajmiej tak ja odebralam, mysle ze w wieku okolo 27 lat maximum 32 lata, ale obstawiam 27 lat takie dostaje informacje...."tego kogos" odebralam jako bardzo delikatna meska energie stad moje przypuszczenie ze to mloda raczej osoba. Pierwszym jego celem bylo przeprowadzenie eksperymentu, taka dostalam informacje, probowal wpierw zawladnac moim cialem....
Mowisz ze oob to rozwoj duchowy ,ja
natomiast uwazam ze oob to jeden
ze " skutkow ubocznych "

Natasza pisze:danuta , ujawniaj prawdę , dawaj, ja idę po mój posiłek - to tylko przecier warzywny, nie krew, żeby nie było:) a Ty działaj , do dzieła!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości