Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 17:39

:lol: danut, ja mam ubaw z Ciebie:)

badasz grupę od 7 lat i jako lis to robisz? i działasz w dodatku w zwierzęcym przebranku? tyle czasu Tobie to zajmuje? zbuduj maszynę o jakiej piszesz i dawaj na nich z odsieczą :lol:
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:44

Natasza pisze::lol: danut, ja mam ubaw z Ciebie:)

badasz grupę od 7 lat i jako lis to robisz? i działasz w dodatku w zwierzęcym przebranku? tyle czasu Tobie to zajmuje? zbuduj maszynę o jakiej piszesz i dawaj na nich z odsieczą :lol:

Gdzie ja piszę o maszynie? To raczej Ty tu robisz celowe zamieszanie wypisując o jakimś człowieku z antenką i z atrybutami, a to o tych antenkach też już doskonale znam z innego forum.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 17:47

danut pisze:
Natasza pisze::lol: danut, ja mam ubaw z Ciebie:)

Gdzie ja piszę o maszynie? To raczej Ty tu robisz celowe zamieszanie wypisując o jakimś człowieku z antenką i z atrybutami, a to o tych antenkach też już doskonale znam z innego forum.

to ci powiem, że 7 lat twojego śledztwa diabli wzięli:)
danut, Ty myślisz, że te atrybuty to ,, człowiek z antenką?,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 17:49

danut , ja mam ubaw z Ciebie :)

"A zaprawdę powiadam Wam ,
błogosławiony ten , kto potrafi śmiać
się z siebie, albowiem ubaw będzie
miał do końca życia"

Natasza pisze:może i to ten sam , który przy mnie
majstrował co najmniej te dwa razy
używa kilku atrybutów , kładł je na
podłodze jak Wam to napisałam i
mantrował

Więc zbuduj tą maszynę i leć z odsieczą.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 17:55 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:49

Nataszo nie osłabiaj mnie, wszyscy widzą co piszesz a potem nagle odwracasz kota ogonem i naprowadzasz innych na to, że to są moje słowa. Robisz to celowo, co chcesz zakryć tym?
danut

Postautor: Estia72 » 25 kwie 2016, 17:52

OneNight pisze:Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.

OneNight nie przypominam sobie rozmowy z Toba o tym zjawisku jak piszesz....rozmawialismy o ile pamietam 23/04 na temat energii , czakr i wibracji....
Skad wiem ze to nie byl sen o glebokiej fazie? :)
OneNight umiem rozrozniac sny w glebokiej fazie od atakow na mnie., tym bardziej ze atak wczorajszej nocy przypominal zwykle ataki demoniczne, tyle ze zamiast demona byla to delikatna meska energia zywego czlowieka, przynajmiej tak ja odebralam, mysle ze w wieku okolo 27 lat maximum 32 lata, ale obstawiam 27 lat takie dostaje informacje...."tego kogos" odebralam jako bardzo delikatna meska energie stad moje przypuszczenie ze to mloda raczej osoba. Wzrostu okolo 180 moze troche wiecej , dobrze zbudowany czyli raczej nie chudzielec ;) Pierwszym jego celem bylo przeprowadzenie eksperymentu, taka dostalam informacje, probowal wpierw zawladnac moim cialem....sa pewne szczegoly o ktorych nie chce teraz pisac, dlatego wiem ze jest to osoba z tego forum :)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 17:59 przez Estia72, łącznie zmieniany 2 razy
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 17:52

Natasza pisze:dokładnie, tu nie ma pomyłek, są wybrane cele i w jakiś się trafi- nie wiem kogo Ty widziałaś i czy akurat to ktoś stąd skoro zaglądałaś gdzie indziej,

może i to ten sam , który przy mnie majstrował co najmniej te dwa razy
używa kilku atrybutów, kładł je na podłodze jak Wam to napisałam i mantrował :) gdy wzywał moje imię wtedy stanęłam za jego plecami, sądził , że mu nie wyszło, a poniekąd wyszło:) heh tylko z innym skutkiem

No właśnie OneNight chyba się nie pomyliłeś w tym, ze to moje słowa, wkleiłam post w całości i to do kogo należy.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 17:54

danuta , ujawniaj prawdę , dawaj, ja idę po mój posiłek - to tylko przecier warzywny, nie krew, żeby nie było:) a Ty działaj , do dzieła!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 17:58

Estia72 pisze:
OneNight pisze:Skąd pewność, że to osoba z tego forum i że nie był to sen o głębokiej fazie? Zaznaczam, że rozmawialiśmy dzień wcześniej o tym zjawisku.

OneNight nie przypominam sobie rozmowy z Toba o tym zjawisku jak piszesz....rozmawialismy o ile pamietam 23/04 na temat energii , czakr i wibracji....
Skad wiem ze to nie byl sen o glebokiej fazie? :)
OneNight umiem rozrozniac sny w glebokiej fazie od atakow na mnie., tym bardziej ze atak wczorajszej nocy przypominal zwykle ataki demoniczne, tyle ze zamiast demona byla to delikatna meska energia zywego czlowieka, przynajmiej tak ja odebralam, mysle ze w wieku okolo 27 lat maximum 32 lata, ale obstawiam 27 lat takie dostaje informacje...."tego kogos" odebralam jako bardzo delikatna meska energie stad moje przypuszczenie ze to mloda raczej osoba. Pierwszym jego celem bylo przeprowadzenie eksperymentu, taka dostalam informacje, probowal wpierw zawladnac moim cialem....

Odświeżę Ci pamięć
Mowisz ze oob to rozwoj duchowy ,ja
natomiast uwazam ze oob to jeden
ze " skutkow ubocznych "

Oo faktycznie 23/04 :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 18:02

Natasza pisze:danuta , ujawniaj prawdę , dawaj, ja idę po mój posiłek - to tylko przecier warzywny, nie krew, żeby nie było:) a Ty działaj , do dzieła!

Jedz już te warzywka i pisz na temat. Wasze spory nie pomogą autorce.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi