Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 15:46

Naliczyłam 7 marionetek, czy matron jak tam wolisz, ale liczba może być nieprawdziwa ze względu na możliwość wielonickowości. :lol: To nie jest absolutnie dowolne kierowanie swoimi pragnieniami, to jest ohydna manipulacja. Ja jestem obserwatorem, jestem zbyt poważną osobą na takie zabawy.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:04

o to sporo tych nałożnic tu jest:)
ale mnie nie one obchodzą ale ON, wiesz ON a może ich jest więcej niz jeden król?

jesteś w roli ,, obserwatora,,? ja wolę być uczestniczką jak mam być juz szczera do bólu
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2016, 16:07 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 16:06

Natasza pisze:o to sporo tych nałożnic tu jest:)
ale mnie nie one obchodzą ale ON, wiesz ON

To również wiem, a nawet więcej wiem :lol: np. kim Ty jesteś.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:09

danut pisze:
Natasza pisze:o to sporo tych nałożnic tu jest:)
ale mnie nie one obchodzą ale ON, wiesz ON

To również wiem, a nawet więcej wiem :lol: np. kim Ty jesteś.

mów prosto z mostu, nie wahaj się , i niech moder się nie martwi, i nie myśli , że mnie to rani:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 16:17

A po co? Każdy ma swój rozum, oczy i uszy.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:21

widzisz, niby wiesz kim jestem , a jak przychodzi do ujawnienia milczysz i nie możesz wypowiedzieć tych słów:)
ciężko prawda ? a wiesz dlaczego, bo jeszcze nie celujesz w dziesiątkę , jesteś gdzieś w granicy piątki, może szóstki, ale do celu jeszcze brakuje

mówiłam, że lekko nie będzie danusiu gdy się raz zapomni
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 16:25

Pozwolę sobie zacytować swój post z innego forum, tylko swoje wypowiedzi bo nie chce cytować autora pytań.
- "Wiersz "Do M* " był w czasach naszej młodości bardzo popularny, miałam z nim przygody jak wiele innych dziewcząt, np. recytowałam go na konkursie recytatorskim jako jedną z trzech pozycji, uczyliśmy się też wtedy w szkołach bardzo wielu fragmentów z "Pana Tadeusza" a wcześniej za czasów moich rodziców uczono się ich jeszcze więcej. To nic nadzwyczajnego :). Niezbyt zwyczajna była reakcja pewnego maga, z którym zetknęłam się w swoim życiu, który posądził mnie o skopiowanie tego wiersza, chociaż mój zawierał zupełnie inna treść, a ta jego sugestia była właśnie po to abym w zdenerwowaniu zarecytowała mu ten prawdziwy i wykazała mu brak tego związku. Jak widzę to w ocenie całości po latach, to była to specjalna manipulacja moją osobą i jakby klątwa rzucona na mnie, która na podobieństwo Mickiewicza i Maryli Wereszczakówny miała przesądzić według zamierzeń maga o moim i nieżyjącego mojego przyjaciela losie."
- ...................................
" - Piszesz bzdury. Wnioski wynikły z moich doświadczeń, więc nikt nimi nie sterował, zanim zaczęłam pisać w internecie już je posiadałam. Ale to Ty chcesz zachwiać moją wiarą w siebie na siłę i Tobie podobni chcą mnie od niej odwieźć i narzucić nielogiczne swoje pojmowanie, choć zupełnie nie rozumiem powodu, to poddajecie mnie takiej próbie manipulacji, której już od dawna ze względu na to co kiedyś przeżyłam nie ulegam i już nie ulegnę, bo umiem ją rozpoznać.
- ............................................
- Kłamstwo! Nie ma takiej osoby, w ogóle nie ma dwóch identycznych przeżyć, bo te są jak linie papilarne osobiste i indywidualne, na tym polega nawet nasze człowieczeństwo, a podobne nigdy nie będą znaczyć to samo.
- .......................................................
- Moja blizna była bardzo istotna w moich osobistych doświadczeniach, to dzięki niej zorientowano się o próbach podszywania się pode mnie przez inną fałszywą osobę, którą dzięki jej braku zidentyfikowano... :) Bo niektórych znaków szczególnych nie daje się podrobić :).
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:32

danusiu czy możesz w jakimś skrócie myślowym zawęzić swoje myśli, nie chcę nadinterpretować Twoch doznań, bo ciężko mi je powiązać z tematem od jakiego wyszłyśmy ,, wchodzenie w czyjeś sny,, , 7 nałożnic z tego forum oraz On

a właśnie, a możesz chociaż napisać kto jest Królem , włamywaczem, któremu te 7 matron ulega ? czy znowu się tylko czegoś tam domyślasz :D
mów , bo temat mnie wciągnął i uwierz , że wielu innych też
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 kwie 2016, 16:36

To nie jest jedna osoba, to jest grupa ludzi.
danut

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 16:38

no fakt, teraz spojrzałam, że jest nas z 24 osoby o tej godzinie, a w innym czasie może byc więcej
i co tak grupowo? wszyscy? o co chodzi? i jaki cel?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi