OneNight pisze:Jest duże prawdopodobieństwo, że życie jest na Kepler 452b. Nie wierzysz? Sprawdź sobie

Pawełek pisze:Trzeba wziąć pod uwagę to, że pewnie ten obraz planety który my widzimy jest już bardzo stary i aktualnie może jest tam już rozwinięte życie
danut pisze:philosophus pisze:Co to są fraktale to ja tez czytałem...![]()
Jak macie taką wiedzę, co do istnienia innych ciał niebieskich z cywilizacjami, to co się nie dzielicie z NASA?
Przecież ja to wyczytałam z wiadomości NASAA o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne. A to co naukowcy obserwują teraz w kosmosie gwiazdy, planety może już nawet nie istnieć ze względu na olbrzymią odległość, lub wyglądać zupełnie inaczej niż docierający do nas tego obraz.
OneNight pisze:Projekt serpo, konstelacja smoka, syriusz... Jest jeden problem; nie mam takiej technologii, żeby to sprawdzić. Nawet nie wiem czy taka istnieje.
Zdajesz sobie sprawę, że ludzie kłamią? To co w internecie jest mało wiarygodne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości