Jak macie taką wiedzę, co do istnienia innych ciał niebieskich z cywilizacjami, to co się nie dzielicie z NASA?
No i, fajnie jakbyście jednak podali, te planety...
philosophus pisze:Co to są fraktale to ja tez czytałem...![]()
Jak macie taką wiedzę, co do istnienia innych ciał niebieskich z cywilizacjami, to co się nie dzielicie z NASA?

danut pisze: A o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne.
Natasza pisze:powiadasz , że NASA nie ma wiedzy ? czy Ty jej nie masz o tym co NASA ma i jakimi danymi dysponuje? - tak interpretuję Twoją retorykę
OneNight pisze:Aż taką masz słabość do konkurencji? Ja bym się z ESA podzielił albo sam zaprojektowałbym lot bezzałogowy, gdybym miał takie info.
philosophus pisze:danut pisze: A o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne.
Tak?
To NASA mówi ludziom, że odrodzimy się w którejś tam galaktyce, po wojnie atomowej?
Hahahaha...wyobraźnie to wy macie.
Natasza pisze:powiadasz , że NASA nie ma wiedzy ? czy Ty jej nie masz o tym co NASA ma i jakimi danymi dysponuje? - tak interpretuję Twoją retorykę
Natasza pisze:heh, rozumiem , że mogłeś nie zapoznać się z treściami jakie zapisuję , ale nie zwalnia cię to z trzeźwości umysłu:)
o czym do mnie piszesz?
od kiedy NASA zajmuje się bogiem, reinkarnacją itp itd? zajrzyj proszę do podręcznika i uzupełnij elementarną wiedzę
trafiłeś akurat pod niewłaściwy adres - bóg, reinkarnacja:) ale - co nie znaczy , że nie szanuję wiary w taką filozofię
danut pisze:Co Ty do mnie za przeproszeniem p..sz? Podawałam Ci wiadomości z jej stron podawanych o odkryciach nowych planet i o wielkości kosmosu a w nim wielu wszechświatów.
philosophus pisze:Natasza pisze:heh, rozumiem , że mogłeś nie zapoznać się z treściami jakie zapisuję , ale nie zwalnia cię to z trzeźwości umysłu:)
o czym do mnie piszesz?
od kiedy NASA zajmuje się bogiem, reinkarnacją itp itd? zajrzyj proszę do podręcznika i uzupełnij elementarną wiedzę
trafiłeś akurat pod niewłaściwy adres - bóg, reinkarnacja:) ale - co nie znaczy , że nie szanuję wiary w taką filozofię
philosophus pisze:[danut pisze:Co Ty do mnie za przeproszeniem p..sz? Podawałam Ci wiadomości z jej stron podawanych o odkryciach nowych planet i o wielkości kosmosu a w nim wielu wszechświatów.
Aha i to ma mi potwierdzać to:
choć niektórzy tak mocno trzymają się tej ziemskiej rzeczywistości, że poza nią nic innego nie dostrzegają, tak prowadzi np. Tybetańska księga umarłych byleby tylko wrócić tu na tę Ziemię i w tę samą rzeczywistość... zatrzymaj się nad jej tekstem i po swojemu go przemyśl
Reinkarnowanie się w jakichś tam rzeczywistościach, planetach, światach... i jeszcze księgi umarłych...
No i to "p..sz" - "pani kontaktowiec" - ja wiem, że kobiety mają wyobraźnie i emocje biorą górę, ale kultury trochę.
Próbujesz sobie mieszać swoje wizje i wyobrażania używając czasem naukowych słów - ale dowodów nie podajesz.
Dodam tez że teorii multi wrześchciwata/multiwrzeschświatów tez jest kilka (Deutsh, Ekert, Popper, Hawking) - no, ale tu widzimy, ze pani kontaktowiec już wie, która jest tą prawdziwą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości