Kosmos, inne światy, istoty

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Szukam pomocy!

Postautor: philosophus » 04 kwie 2016, 00:03

Co to są fraktale to ja tez czytałem... ;)
Jak macie taką wiedzę, co do istnienia innych ciał niebieskich z cywilizacjami, to co się nie dzielicie z NASA?

No i, fajnie jakbyście jednak podali, te planety...
Awatar użytkownika
philosophus

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 00:07

philosophus pisze:Co to są fraktale to ja tez czytałem... ;)
Jak macie taką wiedzę, co do istnienia innych ciał niebieskich z cywilizacjami, to co się nie dzielicie z NASA?

Przecież ja to wyczytałam z wiadomości NASA :lol: A o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne. A to co naukowcy obserwują teraz w kosmosie gwiazdy, planety może już nawet nie istnieć ze względu na olbrzymią odległość, lub wyglądać zupełnie inaczej niż docierający do nas tego obraz.
danut

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 08:26

powiadasz , że NASA nie ma wiedzy ? czy Ty jej nie masz o tym co NASA ma i jakimi danymi dysponuje? - tak interpretuję Twoją retorykę

a tak a propos tematu ,, SZUKAM POMOCY,, - rozmowa poszła w zupełnie inną stronę odwracając uwagę od celu
może pomożecie proszącej o pomoc?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 04 kwie 2016, 08:50

Aż taką masz słabość do konkurencji? Ja bym się z ESA podzielił albo sam zaprojektowałbym lot bezzałogowy, gdybym miał takie info.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: philosophus » 04 kwie 2016, 13:28

danut pisze: A o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne.

Tak?
To NASA mówi ludziom, że odrodzimy się w którejś tam galaktyce, po wojnie atomowej?
Hahahaha...wyobraźnie to wy macie.

Natasza pisze:powiadasz , że NASA nie ma wiedzy ? czy Ty jej nie masz o tym co NASA ma i jakimi danymi dysponuje? - tak interpretuję Twoją retorykę

Oficjalnie NASA nie podaje informacji o Bogu, reinkarnacjach, odradzaniu się na jakichś tam planetach...
To wy takie rewelacje głosicie.
Czekam więc na dowody.

OneNight pisze:Aż taką masz słabość do konkurencji? Ja bym się z ESA podzielił albo sam zaprojektowałbym lot bezzałogowy, gdybym miał takie info.

Może być i tak.
Awatar użytkownika
philosophus

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 13:46

philosophus pisze:
danut pisze: A o cywilizacjach ja nie piszę, nie wmawiaj mi i nie uogólniaj, ja piszę o możliwościach dla odradzania się naszego życia, o tym że one są faktem i więcej niż prawdopodobne.

Tak?
To NASA mówi ludziom, że odrodzimy się w którejś tam galaktyce, po wojnie atomowej?
Hahahaha...wyobraźnie to wy macie.

Co Ty do mnie za przeproszeniem p..sz? Podawałam Ci wiadomości z jej stron podawanych o odkryciach nowych planet i o wielkości kosmosu a w nim wielu wszechświatów.
danut

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 14:08

Natasza pisze:powiadasz , że NASA nie ma wiedzy ? czy Ty jej nie masz o tym co NASA ma i jakimi danymi dysponuje? - tak interpretuję Twoją retorykę

Ty odpowiadasz mi:
Oficjalnie NASA nie podaje informacji o Bogu, reinkarnacjach, odradzaniu się na jakichś tam planetach...
To wy takie rewelacje głosicie.
Czekam więc na dowody.

to odp:

heh, rozumiem , że mogłeś nie zapoznać się z treściami jakie zapisuję , ale nie zwalnia cię to z trzeźwości umysłu:)
o czym do mnie piszesz?
od kiedy NASA zajmuje się bogiem, reinkarnacją itp itd? zajrzyj proszę do podręcznika i uzupełnij elementarną wiedzę
trafiłeś akurat pod niewłaściwy adres - bóg, reinkarnacja:) ale - co nie znaczy , że nie szanuję wiary w taką filozofię
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: philosophus » 04 kwie 2016, 14:20

Natasza pisze:heh, rozumiem , że mogłeś nie zapoznać się z treściami jakie zapisuję , ale nie zwalnia cię to z trzeźwości umysłu:)
o czym do mnie piszesz?
od kiedy NASA zajmuje się bogiem, reinkarnacją itp itd? zajrzyj proszę do podręcznika i uzupełnij elementarną wiedzę
trafiłeś akurat pod niewłaściwy adres - bóg, reinkarnacja:) ale - co nie znaczy , że nie szanuję wiary w taką filozofię

No to skoro mamy tutaj tak wyedukowaną w odkryciach NASA osobę - to podaj mi te planety na których NASA w super tajnej informacji ci powiedziała, że tam jest życie. :mrgreen:
Ja się opieram na oficjalnych danych NASA, Ty widzę, że zgłębiłaś jako kolejna na tym forum, cała tajną wiedze.

danut pisze:Co Ty do mnie za przeproszeniem p..sz? Podawałam Ci wiadomości z jej stron podawanych o odkryciach nowych planet i o wielkości kosmosu a w nim wielu wszechświatów.

Aha i to ma mi potwierdzać to:

choć niektórzy tak mocno trzymają się tej ziemskiej rzeczywistości, że poza nią nic innego nie dostrzegają, tak prowadzi np. Tybetańska księga umarłych byleby tylko wrócić tu na tę Ziemię i w tę samą rzeczywistość... zatrzymaj się nad jej tekstem i po swojemu go przemyśl

Reinkarnowanie się w jakichś tam rzeczywistościach, planetach, światach... i jeszcze księgi umarłych...
No i to "p..sz" - "pani kontaktowiec" - ja wiem, że kobiety mają wyobraźnie i emocje biorą górę, ale kultury trochę. :)
Próbujesz sobie mieszać swoje wizje i wyobrażania używając czasem naukowych słów - ale dowodów nie podajesz.

Dodam tez że teorii multi wrześchciwata/multiwrzeschświatów tez jest kilka (Deutsh, Ekert, Popper, Hawking) - no, ale tu widzimy, ze pani kontaktowiec już wie, która jest tą prawdziwą.
Awatar użytkownika
philosophus

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 14:37

philosophus pisze:
Natasza pisze:heh, rozumiem , że mogłeś nie zapoznać się z treściami jakie zapisuję , ale nie zwalnia cię to z trzeźwości umysłu:)
o czym do mnie piszesz?

No to skoro mamy tutaj tak wyedukowaną w odkryciach NASA osobę - to podaj mi te planety na których NASA w super tajnej informacji ci powiedziała, że tam jest życie. :mrgreen:
Ja się opieram na oficjalnych danych NASA, Ty widzę, że zgłębiłaś jako kolejna na tym forum, cała tajną wiedze.

czy ktoś zabronił ci pobierania edukacji? kto zahamował twoje nauki, że chcesz pasożytować na mnie?
mówisz do mnie ,, no to ... to to,, i żądasz bym wiosłowała za ciebie i żonglowała swoją wiedzą?
ile masz lat i ile z tego poświęciłeś na zdobywanie wiedzy ?
gdybyś szukał, znalazłbyś więcej niż masz w głowie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 14:43

philosophus pisze:[
danut pisze:Co Ty do mnie za przeproszeniem p..sz? Podawałam Ci wiadomości z jej stron podawanych o odkryciach nowych planet i o wielkości kosmosu a w nim wielu wszechświatów.

Aha i to ma mi potwierdzać to:

choć niektórzy tak mocno trzymają się tej ziemskiej rzeczywistości, że poza nią nic innego nie dostrzegają, tak prowadzi np. Tybetańska księga umarłych byleby tylko wrócić tu na tę Ziemię i w tę samą rzeczywistość... zatrzymaj się nad jej tekstem i po swojemu go przemyśl

Reinkarnowanie się w jakichś tam rzeczywistościach, planetach, światach... i jeszcze księgi umarłych...
No i to "p..sz" - "pani kontaktowiec" - ja wiem, że kobiety mają wyobraźnie i emocje biorą górę, ale kultury trochę. :)
Próbujesz sobie mieszać swoje wizje i wyobrażania używając czasem naukowych słów - ale dowodów nie podajesz.

Dodam tez że teorii multi wrześchciwata/multiwrzeschświatów tez jest kilka (Deutsh, Ekert, Popper, Hawking) - no, ale tu widzimy, ze pani kontaktowiec już wie, która jest tą prawdziwą.

Kotuś :D nie mieszam swoich wyobrażeń a łączę doświadczenia ze sobą i wyciągam z nich wnioski, a te wnioski są z niektórymi z założeń tych teorii zgodne, dlatego wiem którego z naukowców posłuchać i to ja o swoim pojmowaniu decyduję.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi