Luperci Faviani pisze:nieuprzejme uwagi proszę zachować dla siebie.
lilo pisze:Atmael - myślę, że powinieneś twoje pytanie zadawać na innym forum np. dla gnostyków.
cthulhu87 pisze:Atmael, mówiąc, że "posiadasz własną definicję magii i biografii pana Crowleya" wrzuciłem Cię po prostu do jednego worka z tymi drugimi, za co Cię serdecznie przepraszam.
Atmael pisze: nie trafiłem tutaj przez przypadek. Zadałem pytanie na forum spirytystycznym ponieważ chciałem poznać opinie spirytystów. Moje pytanie nie dotyczyło gnostycyzmu. Czy znasz takie forum, na którym pytanie dotyczące techniki przeprowadzania seansów spirytystycznych pasowałoby bardziej niż na forum spirytystycznym? Nie szukam tez u was zachwytu osobą Crowleya, po prostu nie lubie bezmyślnej i nie popartej żadną wiedzą krytyki (krytykanctwo chyba byłoby bardziej trafnym określeniem). Nie oczekiwałem też podania listy zabezpieczeń. Poruszyłem interesujący dla mnie temat ponieważ chciałem poznać wasze opinie...to wszystko.
lilo pisze: na czole narysuj Gwiazdę Dawida, spluń dwa razy przez lewe i raz przez prawe ramię dla uspokojenia krasnali., podskocz i i zrób piruet w pentagramie narysowanym krwią 100 much, które przyszły na świat w noc świętojańską. Dobrze żebyś wtedy miał na sobie hokejowe ochraniacze i kask. Skacząc na jednej nodze zacznij inwokację/mantrę : "CROMWEY, CROMWEY, CROMWEY..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to wszystko powinno cię zabezpieczyć, a w każdym razie poprawić twoją kondycję fizyczną.
Atmael pisze:Czujesz się urażony brakiem uprzejmości z mojej strony? Nie kierowałem swoich uwag do ciebie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość