Nienawiść do złych ludzi

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Nienawiść do złych ludzi

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:51

Czarny Magu

Nie wiem, czy jestem Aniołem, ale masz rację doświadczyłam bardzo wiele cierpienia w jednym życiu
gaba75

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:52

Jedno wiem napewno, jestem wrażliwa na ludzkie cierpienia, dlatego zawsze staję po stronie dobra, nie zła.
gaba75

Postautor: czarnyMag » 22 sty 2016, 14:52

gaba75 pisze:Ostatni mój post był do Mirka Czarny MAgu

a już mnie zmroziło że Piszesz to do mnie. Chryste.....
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:53

Moja sytuacja jest nie wesoła. Wysłałam 400 lub nawet 500 CV, byłam chyba na 100 rozmowach o pracę
gaba75

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:54

Dziś nawet pojechałam z córcią malutka na rozmowę 70 km od domu i ... znów rozczarowanie. A miałam nadziję. Praca ta mogłaby tak mnie jak mojej córci dać wreszcie ukojenie w bólu
gaba75

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:56

Praca nad morzem w ośrodku w charakterze animatora lub recepcjonisty. Niestety, mało osób jest przychylnie nastawionych do matki z dzieckiem, samotnie wychowującej 2 dzieci
gaba75

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 14:58

Nie mam z czego żyć. Ale się śmieje. Nawet pan który nas dziś przyjmował na tej rozmowie, stwierdził że jestem uśmiechniętą widać wesołą osóbka i wg niego dałabym radę, ale no cóż, przecież bez uzgodnienia z innymi sam nie podejmie decyzji. Zbyt dużo mógłby stracić dając mi szansę a ja bym się nie sprawdziła. Ale ja kocham dawać ludziom radość. I wiem że dobrze by mi poszło
gaba75

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 15:00

No cóż, wpadłam w takie towarzystwo, wybrałam taki plan dal siebie ambitny i tylu złych ludzi, że żałuję że w ogóle przyszłam na ten świat. Mogłam spokojnie obok Pana Boga sobie tam siedzieć i mieć spokój, a nie czekać na to aż ktoś ruszy tyłek i odważnie podejmie się pomocy mnie i mojemu małemu dziecku
gaba75

Postautor: czarnyMag » 22 sty 2016, 15:17

gaba75 pisze:No cóż, wpadłam w takie towarzystwo, wybrałam taki plan dal siebie ambitny i tylu złych ludzi, że żałuję że w ogóle przyszłam na ten świat. Mogłam spokojnie obok Pana Boga sobie tam siedzieć i mieć spokój, a nie czekać na to aż ktoś ruszy tyłek i odważnie podejmie się pomocy mnie i mojemu małemu dziecku

gaba75: pozwól że ja ci odpiszę: Naprawdę będzie dobrze jeśli zaufasz Chrystusowi i złożysz mu Siebie w ofierze! Nie ważne w co wierzysz a w co nie wierzysz On jest i będzie zawsze przy Tobie - i kiedyś to "odbierzesz" - odbierzesz od Chrystusa osobistą wiadomość (a wtedy staniesz się "trędowata" dla otoczenia) ale życzę ci tego! Życzę ci byś odebrała taką wiadomość jaką kiedyś ja "plugawiec" odebrałem bo wtedy cokolwiek uczynisz (Oni wyprzedzą Twój krok o krok :) A wierzę że tak będzie - ja też "wylądowałem w błocie" jako "upadły" a Ty jako "czysty" - cóż mamy różne doświadczenia ale Bóg nas rozdziela i daje każdemu według zasług! (podaj mi konto na priw! to jakiś drobiazg zawsze wyślę) - tak bez zobowiązań i bez czegokolwiek - pisałaś do tego forum ale mnie wtedy tu nie było. Podaj i olej! To będzie powiedzmy sprawa tylko między mną a Bogiem - dasz mi taką szansę? Daj! (I przepraszam Cię że ośmieliłem Cię o to prosić) na pewno sama się odbijesz i będzie dobrze. Na pewno Cię Jezus nie opuści - tym bardziej że Jesteś dobra i tym dobrem opromieniasz świat wokół! Życzę ci osiągnięcia Swych celów!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: gaba75 » 22 sty 2016, 16:19

Czarny Magu,

nie będę niczyją ofiarą. Nie złożę siebie w ofierze. Ktoś mnie składał w ofierze przez 38 lat, wystarczy. Nadszedł mój czas. I niech składają się w ofierze moi oprawcy. Ja już zwyciężyłam.
gaba75

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie