Kiedyś w pewnym temacie opisywałem historię jak grubo ponad rok temu w nocy wracałem motorem do domu i ujrzałem w pewnym wyjątkowym miejscu pod względem manifestacji wielu (chyba) duchów właśnie jednego z nich , odebrałem energię tak negatywną że dochodziłem psychicznie miesiąc do siebie i z trudem pozbyłem się myśli samobójczych.
Teraz uczęszczanie przez to miejsce jest związane z tym że robię prawo jazdy i muszę przez nie przejeżdżać o godzinie 5 rano gdy jest jeszcze ciemno.Jeżdżę przez to miejsce samochodem z moją mamą ale wiem że tam cały czas coś jest i może mi się w każdej chwili zmanifestować co psychicznie bardzo ciężko mi wytrzymać już nie wspominając o tym co się dzieje z moimi powłokami duchowymi po odebraniu tak negatywnych energii.
Ostatnio właśnie jak jechaliśmy to o 5 rano stał tam na poboczu miejscowy dziwak(ale dopiero później się o tym dowiedziałem na początku myślałem że to kolejny duch) i jeszcze zanim go zauważyłem odebrałem energię jednak nie aż tak intensywną ale negatywną.To jednak wystarczyło żeby mnie przerazić i zacząłem się drzeć na mamę żeby przyspieszyła
A wracając do pytania to sam nie wiem na czym to przygotowanie miało by polegać , głównie chodzi o to żeby zablokować manifestacje , nie chce obierać nic z tamtego świata , jeszcze nie jestem na to gotowy , pytanie kieruję głównie do medium lub obeznanych w temacie.
Po ostatnim razie modliłem się do Boga żeby pomógł duszy przejść na drugą stronę i bardzo mi to pomogło po cały drżałem tak jak nigdy i ustało niemal natychmiastowo.
Ogólnie może to brzmieć nieco chaotycznie za co z góry przepraszam ale nie przywykłem do zadawania pytań na tematy na które na codzień się nie rozmawia.