a nie takim jakim ci sie wydaje że jesteś
1Prawda1 pisze:a nie takim jakim ci sie wydaje że jesteś
Ale też dziwnie robisz bo zakładasz, że mi się to wydaje.
Wszystkim się wydaje, mają urojenia tylko nie Xsenia?
1Prawda1 pisze:Ale też dziwnie robisz bo zakładasz, że mi się to wydaje.
danut pisze:Tak ja też mam urojenia, bo wykazałam, że ktoś nie zrozumiał co wcześniej napisałam.
1Prawda1 pisze: Mam wrażenie i może tak nawet jest, że Xseniu widzisz rzecz ze swojej perspektywy i nie dopuszczasz perspektywy innych. Według Ciebie sprawę należy rozpatrzeć tak i tak, ale według innej osoby tak i tak. I zamiast spróbować zrozumieć siebie nawzajem mamy takie pół na pół.
1Prawda1 pisze:A widzisz Achill, nie zadałem Ci jednego pytania. Piszesz o tym, że człowieka należy nakierować na właściwą drogę, ale co jeśli on ma Cie w dup*e? Pamiętaj że pisze o realiach o tym co się tu dzieje na tej Ziemi, ludzie nie chcą się słuchać, a na siłę sam pisałeś że też nie ma co. Więc co w takim przypadku robimy ze złem które taki ktoś prawi? Nagle go olśni? Jeśli twierdzisz, że tak to masz u mnie minusa, bo znam ludzi, wiem jacy są, przyglądnąłem się ich podejściu, gdy w ich życiu będzie wszystko cacy mimo że oni źle czynią to możesz pomarzyć sobie o ich zmianie choćbyś aż do śmierci czekał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości