autor: atalia » 05 paź 2015, 13:29
Może opiszę jeden przypadek z kilku, ten , który wydał mi się w miarę nieźle zweryfikowany, choć moze nie do końca.
Podczas jednej z sesji z Moenem otrzymałam obraz jednej z moich przeszłych inkarnacji, miałam wtedy być chłopcem stajennym na zamku u jakiegos średniowiecznego francuskiego pana. Kiedy zapytałam o jakieś dane weryfikujące przekaz, pojawiło się nazwisko władcy zamku, jakieś Barbasse, Barbaque, czy coś w tym stylu, nota bene nie znam francuskiego a gdy poprosiłam o jeszcze jakies dane, na murze zamku "wyswietlił" sie herb rodu, na którym widniały trzy złote krzyże na niebieskim tle. I tyle z tego przekazu.
Potem jednak zaczęłam w internecie szukać jakiegoś potwierdzenia otrzymanych danych, ale nie miałam żadnych informacji o zamku, wiec zaczęłam szukać nazwiska i dość przypadkowo natknęłam się na stronę "herby szlachty francuskiej" no i zaczęłam ją sobie przeglądać, jednak bez wiekszego przekonania. Jednak w pewnej chwili zimny dreszcz przebiegł mi po plecach , bowiem ujrzałam herb rodu Barbarin na którym widniały trzy złote duże pszczoły na niebieskim tle, do złudzenia z dala przypominające krzyze.
Co o tym sadzicie? Ja cały czas składam to na karb przypadku, ale jak daleko moze on iść?