Ale zawsze można na końcu napisać
A może im wygodnie i nie chcą zmieniać stanu rzeczy
1Prawda1 pisze:Ty do mnie piszesz, że mam trudny dzień? Zobacz jakie bzdury wypisujesz jak Ci nie wstyd kobieto, bez pohamowań, cofam to co powiedziałem o Twojej ''mądrości'' bo się bardzo pomyliłem, żyj dalej przyjemnością i wygodą rozmnażajcie się w nieskończoność, Edi, Platon i ja mamy rację, z wami to już zawsze tak będzie i te Twoje parszywe uśmieszki pełne niedojrzałości. Akysz! Aha i wyśmiej mnie teraz! zrób to! Masakra. Gdy dojrzewasz do prawdy nie znosisz takich zachowań ale Ty nie dojrzałaś więc spadaj.

1Prawda1 pisze: Zobacz jakie bzdury wypisujesz jak Ci nie wstyd kobieto, bez pohamowań, cofam to co powiedziałem o Twojej ''mądrości'' bo się bardzo pomyliłem, żyj dalej przyjemnością i wygodą rozmnażajcie się w nieskończoność, Edi, Platon i ja mamy rację, z wami to już zawsze tak będzie i te Twoje parszywe uśmieszki pełne niedojrzałości. Akysz! Aha i wyśmiej mnie teraz! zrób to! Masakra. Gdy dojrzewasz do prawdy nie znosisz takich zachowań ale Ty nie dojrzałaś więc spadaj.

Zdaje się, że jeden rumak za mocno ciągnie ten rydwan, if you know what i mean...
Xseniu, w takich sytuacjach z pod maski wychodzi prawdziwe oblicze człowieka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość