Nikita pisze:Wiatr to pewnie byla wizja poprzedniego wcielenia...moze masz zdolnosci jasnowidzenia? Tak ten swiat wypelniony jest egoizmem ludzkim ale spoko...ludzie powoli sie przebudzaja do wyzszej swiadomosci.
Lea pisze:Chcialam wiedziec czy sa takie osoby, ale nie chce sie sugerowac ich doswiadczeniami, bo chce znac prawde przeznaczona dla mnie. Ja pamietam tylko przedsionek wyjscia z tamtego swiata, inni dalej. Z jakiegos powodu jestem na tym etapie. Co to znaczy: jak bedziesz chciala to sie dowiesz. Przez hipnoze? Dla mnie nie ma gwarancji czy to nie bedzie kolejny sen, wymuszony, zasugerowany. Polegam tylko na sobie i moim ewentualnym kontakcie z tamtym swiatem. Ja chce wiedziec, ale nie tak. I tak przez to patrze na swiat juz troche inaczej. Smierc nie wydaje sie byc juz takim smutnym przezyciem. Chociaz zawsze oswajalam temat smierci czujac, ze tu jestesmy przejsciowo. Nie chce wiedziec dla poklasku i poczucia wyzszosci nad tymi co nie pamietaja. No i jeszcze jedno: to jest takie troche intymne. To jest wyjatkowa relacja miedzy tamtym swiatem, a mna. To taka lojalnosc wobec siebie nawzajem. Nie moge wychodzic przed szereg.
Jednak i tak dziekuje za zasugerowanie hipnozy, bo to pozwala mi pomyslec nad tym wyborem.Moze kiedys zmienie zdanie.
Xsenia pisze:Lea mam kolejne pytanie: czy rozumiesz i rozumiałaś od początku życia alegorie, metafory, przenośnie? Jeśli nie to poczytaj link poniżej i się zastanów czy ty tego też nie masz![]()
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B ... _Aspergera
A jeśli okaże się, że to o tobie, to witaj w klubie
Lea pisze:Jak w temacie: pamietam swoje przyjscie na ten swiat i nie byl to moment narodzin. Bylo to z 2-3 miesiace po dacie narodzin tego ciala. Smiesznie to brzmi, ale obecne wcielenie ... jest mi obce. Nie utozsamiam sie z nim pod wzgledem fizjologicznym. Nie jest to zwykla fanaberia, ale nie rozpoznaje sie w swoich odbiciach lustrzanych jako ja. Akceptuje, ale nie utozsamiam.
Pamietam rowniez co dzialo sie przed wstapieniem w obecne cialo. Czy ktos zna takie przypadki? Mnie osobiscie udalo sie natraic na jeden fragment o podobnym wspomnieniu, ale niestety nic wiecej. Moze ktos z Was cos takiego pamieta, albo znacie taka osobe?
Hansel pisze:Ostatnio trafiłem nawet na taki test http://www.centrum-terapii.pl/test-czynnika-aq/
Co o nim myślisz Xeniu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości