Jednak wracając do pomysłu mojego, a wróciłem właśnie ze starego tematu o spotkaniach w Hiszpanii, może warto zrobić tematy dla początkujących praktykujących mediów, które by relacjonowały swoje postępy tu na forum. Byłby to dobry zalążek oficjalnych w realu spotkań a ci którzy by nie mogli uczestniczyć by mieli tutaj możliwość rozwoju w tej kwestii.
To by rozwiązało też kwestię spamu, bo ludzie by się wypowiadali gdzie indziej i by nie zaśmiecali innych wątków. Z tego co widzę, to kary i blokady na spam są mało efektowne a danie użytkownikom miejsca na rozmowy skutkuje ograniczeniem spamu a nawet znudzeniem i uśmierceniem naturalnie danego wątku. Więc problem jak perpetum mobile by się sam rozwiązywał. Kary, bany i zakazy są mało efektowne. Ludzie i tak znajdą sposób, nie tylko u nas, na ominięcie zasad by tylko "pogadać". Widać, że to jest silniejsze od wszelkich regulaminów

Xsenia przestań

zawstydzasz mnie

Ja i tak wychodzę z założenia, że muszę popracować nad pisownią i wyrażaniem myśli. Szkoda, że nie ma telepatii, ominęła by mnie wersja fonetyczna i pisana