Czemu nie nawiązałem do bibli?
Domyśl się.

OneNight pisze:Nawiązałem to KM i KD, bo tam jest napisane o wywołaniach, a jest to forum spirytystycznie nie religijne. Chcę tylko sprawdzić, czy jesteście pewni swoich przekonań, bo te pierścienie i rytułały są dziwne.
Domyśl się.
Chcę tylko sprawdzić, czy jesteście pewni swoich przekonań
OneNight pisze:Miałem kontakt ze wszystkim co wymieniłeś i nadal jestem beztalenciem, ale dzięki za pomoc. Moje sny, to wspomnienia i nie ma tu co interpretować, a przepowiednie z kart nie sprawdziły się nigdy. Czakry to chyba strata czasu, bo nawet nie wiem, czy w ogóle istnieją, choć próbowałem.

soldado pisze:OneNight pisze:Nawiązałem to KM i KD, bo tam jest napisane o wywołaniach, a jest to forum spirytystycznie nie religijne. Chcę tylko sprawdzić, czy jesteście pewni swoich przekonań, bo te pierścienie i rytułały są dziwne.
Domyśl się.
Ech... nie ma to jak fanatycy religijni i ateiści...
Jedni drugich są warci.

Pawełek pisze:OneNight pisze:To już chyba jest okultyzm albo jeszcze większy ciemnogród. Swoją drogą na początku filmu pojawił się na środku ekranu taki mały symbol iluminatów.
Kościół i tak nas wrzuca do jednego worka z okultyzmem. Przyzwyczajeni jesteśmy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości