OneNight pisze:To już chyba jest okultyzm albo jeszcze większy ciemnogród. Swoją drogą na początku filmu pojawił się na środku ekranu taki mały symbol iluminatów.
Pewnie, że tak
OneNight pisze:To już chyba jest okultyzm albo jeszcze większy ciemnogród. Swoją drogą na początku filmu pojawił się na środku ekranu taki mały symbol iluminatów.

cthulhu87 pisze:Zabawne te opisy demonów... nie podoba mi się tylko, że zwierzęta, tj. osły, ropuchy, węże, lwy, koty itd. są demonizowane w tych opisach. Jeśli miałbym uwierzyć w coś tak niedorzecznego... chyba prędzej przyjąłbym istnienie całej listy bogów sumeryjskich, towarzystwo równie pokraczne, ale gęby chyba sympatyczniejsze

cthulhu87 pisze:Zabawne te opisy demonów... nie podoba mi się tylko, że zwierzęta, tj. osły, ropuchy, węże, lwy, koty itd. są demonizowane w tych opisach. Jeśli miałbym uwierzyć w coś tak niedorzecznego... chyba prędzej przyjąłbym istnienie całej listy bogów sumeryjskich, towarzystwo równie pokraczne, ale gęby chyba sympatyczniejsze
soldado pisze:Masz racje, jak też nie lubię tylko w coś wierzyć.

cthulhu87 pisze:soldado pisze:Masz racje, jak też nie lubię tylko w coś wierzyć.
Mam rozumieć, że jednak nie wierzysz w Bobo i Draculę (z powyższej listy)?

cthulhu87 pisze:To które demony Cię przekonały do swojego istnienia?
soldado pisze:
Niech pomyślę...
Te które opętują ludzi ..., czy te, które niosą ze sobą ogromne możliwości dla osób, które je wywołują..., a może te, dzięki którym możemy oddziaływać na innych w bardzo destrukcyjny sposób...., a może te, które noszą ochotnicy, tzw, dawcy... nie mogę się zdecydować...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości