monika1 pisze:dziękuje za wyczerpującą odpowiedźjestem "nowa" jeśli chodzi o spirytyzm, ale zamierzam dokształcić sie w tym kierunku. Jeśli chodzi o ewangelie masz na myśli Biblie czy według spirytyzmu?

Pawełek pisze:Pablo diaz pisze:Dziś zaczynam odczuwać wyraźniej energię, widzieć aurę i kto wie co jeszcze to przyniesie, zaczerwienienie znikło.
Zawsze mnie ciekawiło czy jeśli potrafi się widzieć aury to czy trzeba się skupić na danej osobie czy po prostu już się widzi otaczającą aurę, na przykład każdej osoby jak przechodzimy sobie przez miasto.

Pawełek pisze:Zawsze chciałem się zająć swoimi czakrami, ale się w tym wszystkim pogubiłem. Tutaj mówią o medytacji z wizualizacją, tu o zwykłej relaksacji, tu jeszcze inaczej, w dodatku nie wiem do końca jak sprawdzić swoje czakry by mieć pewność w jakim są stanie i nie przesadzić z tym wszystkim. Podobno dziura z uciekającą energią nie wróży nic dobrego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości