Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Nikita » 19 kwie 2015, 19:36

Kris ja nie wierze w to co mowisz...skad mialby zwykly smiertelnik miec kontakt z aniolami i archaniolem...sorry ale jak slysze takei rewelacje to zapala mi sie czerwone swiatelko. w moim zyciu czesto mialam sytuacje gdy modlilam sie o pomoc to czulam te pomoc i czulam wysokie wibracje w czasie modlitwy...dlatego wierze, ez anioly sa dobre. Byc moze sa tez zle istoty, ktore sie podszywaja pod anioly....ale nie wierze, ze jak czlowiek ma czyste intencje to przyciagnie te zle istoty...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danvue » 19 kwie 2015, 19:59

Również nie wierzę Ci w to, co mówisz, Kris. :)
Uderzył z nieba grom
i wypalił w ziemi znak
znak ten wielki był jak dom
to był krzyż, a obok stał
z postury szczupły, wysoki gość
ale słowa miał jak stal
ludzie wnet oblegli go
krzycząc: Tak! To Ten! To On!
Awatar użytkownika
danvue
spirytysta
spirytysta

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2015, 12:26

Kris pisze:Jestem egzorcystą choć to określenie nie bardzo oddające to co robię i jak robię.
Można to nazwać działanie miłością poprzez Ducha Świętego, czy Wyższe Ja, albo Boskie Ciało.
Nasze WJ ma niesamowite możliwości bycia w wielu miejscach i czasach naraz i poprzez kolejne nasze duchowe ciała może nam te informacje przekazywać do świadomości fizycznej jeśli się w tym wyćwiczymy- nauczymy.
Co do aniołów to dawniej byłem peny że to są faktycznie pomocne byty ale stopniowo wyczuwałem jakieś nie miłe energie od tych co się pokazywali jako aniołowie i podobne informacje dostawałem od innych ludzi którzy poznają astral czyli świat energii.
Przeskanowałem tysiące bytów które pokazywały się jako aniołowie i ani jeden nie był istotą miłości.
W otoczce z jasnej energii zawsze ukrywał się duch jakieś zmarłego człowieka i to bardzo złego człowieka.
Może Ty masz dobrego anioła - opiekuna , ale ja nie znalazłem takiego.
Jeśli wierzymy w anioły i naszej podświadomości to wmawiamy to ona nie dyskutuje tylko przyjmuje to za fakt a wtedy oni mogą nam zrobić wielką krzywdę a to umieją najlepiej bo to przecież duchy morderców i innych zwyrodnialców.
Dobre dusze nigdy nie udają aniołów i nie przybierają takich kształtów.

Jak wyglądały te Anioły które potem okazały się pseudo?! I gdzie je widziałeś/spotkałeś?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 20 kwie 2015, 13:35

Może tym razem mała relacja dotycząca prawa przyczyny i skutku.
Otóż od bardzo dawna duża część ludzi nauczyła się obchodzić to prawo, a nawet przekierowywać jego następstwa na innych , co niejednokrotnie obserwowałem.
Obecnie się to zmienia i będzie bardzo trudno o ile w ogóle będzie to możliwe, wymigać się od następstw swoich czynów.
Prawo zwane prawem karmy jest przywracane w obrębie naszego układu słonecznego i już działa.
Rano działało w około 15 % a teraz dobija nawet do 70 % i dotyczy to na razie obecnego wcielenia, a jest jeszcze karma z ogromnej ilości poprzednich i sam ciekawy jestem jak się to rozwinie.
Gdy siadłem przy klawiaturze i zabierałem się do pisania, zaatakowali mnie nasi czarni bracia i to nie chodzi o kolor skóry, zrobili to tak namiętnie że aż mnie zęby rozbolały.
Musiałem to jakoś powstrzymać wiec się skupiłem i wysłałem prośbę do Stwórcy o zamontowanie takiej ilości karmy moim " darczyńcom" aż mi dadzą spokój.
Gdy doszło do 400% czyli z tego wcielenia i kilu innych, atak się zakończył.
Moi oponenci mają tyle swoich problemów ze chyba nie będzie ich stać na robienie krzywdy innym.
Tych którzy mają możliwości zdalnego postrzegania proszę żeby zerkali co też się dzieje z poruszonym tematem.
Nie wiem ile czasu upłynie zanim się to uwidoczni fizycznie ale coś mi mówi ze nie za długo.
Co się takiego może dziać?
Myślę że wszystkie dziedziny życia zostaną dotknięte, na przykład mogą nagle zacząć topnieć nieuczciwie zdobyte fortuny, może się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienić dobra passa w pasmo niepowodzeń, chorób i innych problemów, jakie do tej pory były zrzucane na innych.
Pewnie zaczną wychodzić na jaw wszelkie machlojki i malwersacje i żegnaj kariero i wolności bo temida się obudzi i wreszcie zadziała uczciwie i skutecznie.
To są na razie przymiarki, ale jak to wszystko ruszy, to nic tego już nie zatrzyma.
Wreszcie może doceniani będą ludzie uczciwi i praworządni.
Myślę że te cechy będą bardzo w cenie i przyniosą tym którzy je pielęgnowali dużo radości, szczęścia i powodzenia.
Przynajmniej tak powinno być i chyba będzie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 20 kwie 2015, 13:46

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2015, 20:48

czarnyMag pisze:Jak wyglądały te Anioły które potem okazały się pseudo?! I gdzie je widziałeś/spotkałeś?

Nigdzie. Tak myślałem.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 20 kwie 2015, 21:39

Nie ma żadnych aniołów, to są przebrane złe duchy i napisałem o tym.
Ucz się czytać.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 20 kwie 2015, 21:47

Właśnie Magu. Ucz się czytać. Widziałeś jasełka? Tam są dzieciaki przebrane za anioły. Mają doczepiane skrzydła i białe suknie. Tak właśnie się Magu przebierają złe duchy w anioły. Później czynią dobro, a to samo zło ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2015, 21:53

Kris pisze:Nie ma żadnych aniołów, to są przebrane złe duchy i napisałem o tym.
Ucz się czytać.

Może poprostu nigdy ich nie spotkałeś - brałeś taką ewentualność pod uwagę?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2015, 21:58

Mirek pisze:Właśnie Magu. Ucz się czytać. Widziałeś jasełka? Tam są dzieciaki przebrane za anioły. Mają doczepiane skrzydła i białe suknie. Tak właśnie się Magu przebierają złe duchy w anioły. Później czynią dobro, a to samo zło ;)

W diabły dzieci się też przebierają ale zawołaj takiego nie istniejącego np. Lucyfera np. w imię Adonai najlepiej po hebrajsku (przetłumacz sobie wezwanie na necie) a potem spróbuj się przespać w tym pomieszczeniu. Spróbuj go wygnać samemu, zaproś kolegów spirytystów (czytajcie wspólnie Księgę duchów i rozważajcie najlepsze formy perswazji) - spróbujcie go wreszcie oczyścić :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka