dziwne odczucia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: dziwne odczucia

Postautor: dorek1976 » 11 kwie 2015, 00:43

Jeżeli mogę Cię jeszcze o coś zapytac to powiedz mi prosze czy moja mama jest szczęsliwa teraz ?
dorek1976

Postautor: soldado » 11 kwie 2015, 19:25

dorek1976 pisze:Jeżeli mogę Cię jeszcze o coś zapytac to powiedz mi prosze czy moja mama jest szczęsliwa teraz ?

Tak, jest szczęśliwa, bo wie w tej chwili co napisałaś i wie przez to co myślisz.
Twoje myślenie zmieniło się, Ona odbierała wcześniejsze Twoje myśli telepatycznie i... tak, teraz jest szczęśliwa :)

Masz rację ja tez ja bezgranicznie kocham i chyba jestem jakaś zła bo nie potrafiłam nawet płakac na jej pogrzebie I wstydzę sie tego ale nie potrafie płakac przy ludziach ,poza tym wiele złego mnie dotkneło od najblizszych z chwilą jej smierci I dotarło do mnie ,że juz nie ma mnie kto obronic nic pustka. Podniosłam sie ale to zasługa moich dzieci dla nich musiałam być normalna , ale na poczatku chciałam umrzec , iść do mojej mamy . Kocham ja barzdo I żal mii ,że nie zdązyłam jej tego powiedzieć . Dziekuje ,że przekazałeś mi to informację nie potrafie tego wytłumaczyć , nie boje sie mojej mamy bo to ona nigdy , przenigdy by mnie nie skrzywdziła ale tego ,że to spotkanie z innego wymiaru I boje sie jej reakcji . Wstyd mi ,że gdy umierała ja byłam daleko ,ona całe zycie stała przy mnie , a ja w tym momencie ją zostawiłam a miała tylko mnie . Dziekuje Ci za wszystko musze uporac si z tym głupim starchem I bac sie zywych . Wiem ,że choroba była od niej niezależna tylko nie rozumiem czemu sie poddała I nie walczyła nie chciała lekarza , miała mnie I wnuki więc miała dla kogo życ . Dla mnie życie juz nigdy , ale to nigdy nie będzie takie samo .

Mówi, że zostało Jej to przekazane, że to był już koniec i było to zaplanowane.
Nie było innego wyjścia, tylko pozostało jej pogodzenie się z losem, dlatego nie walczyła.
Przekazuje mi jeszcze, że w ostatnie dni towarzyszyli Jej zmarli bliscy i przyjaciele, którzy odeszli wcześniej, dlatego była na 100% pewna, że to nie uniknione i to co ważne, pomimo wszystko jak to wyglądało patrząc na to Twoimi oczami, ale Jej dusza była radosna, bo nie musiała się bać i bardzo cieszyła się z widoku ukochanych przez Nią osób, które wyszły Ją przywitać.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 11 kwie 2015, 19:31

dziękuję , chociaż tyle dobrego w tym wszystkim
dorek1976

Postautor: soldado » 11 kwie 2015, 19:41

dorek1976 pisze:dziękuję , chociaż tyle dobrego w tym wszystkim

Nie za ma co :)
Masz super Mamę, cała przyjemność po mojej stronie ;)

PS.

Już nie będzie Cię wybudzać ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 11 kwie 2015, 20:42

Wybudzac mnie nie będzie ale czuwać mam nadzieję tak. ;)
dorek1976

Postautor: soldado » 11 kwie 2015, 20:58

dorek1976 pisze:Wybudzac mnie nie będzie ale czuwać mam nadzieję tak. ;)

Ona tak jak napisałem wcześniej, nie przeszła dalej, także będzie czuwać. :)

viewtopic.php?f=74&t=2371&start=20
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 11 kwie 2015, 21:00

Wiem pamietam dziekuje za wszystko jeszcze raz
dorek1976

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi