dziwne odczucia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

dziwne odczucia

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 19:24

Witam

Od pewnego czasu tj od jakiś 2 tygodni mam dziwne uczucie jakby była blisko mnie jakas osoba , nie widze jej ale jakos dziwnie sie czuje dodam ,że 29 .08 .2014 zmarła moja mama i nie było mnie przy niej a bardzo byłysmy związane . Do tej pory bałam sie jakos chociaz ogólnie był spokój , czasami wieczorem słyszłam wyraźnie chodzenie na górze ale mąż wytłumaczył mi ,że to sąsiadka i tak słychac w drewnianej podłodze się uspokoiłam. Ale mam takie dziwne odczucia , jakiegos lęku chwilami ale szybko mija , potem siedze i czuje jakąs dziwna beztroskę jakbym się unosiła ponad sobą . Wczoraj idac spac nagle zaczęły mi mogotac jakieś plamy i dziwne bo nie patrzałam na światło.
Dodam ,że nie mam problemów z psychiką nie pije , nie biore żadnych leków , wychowuje dwójkę 5-latków więc raczej stąpam tawrdo poz iemi ale te odczucia zaczęły mi towrzyszyc po smierci mamy może to tylko wyobarźnia i taki lęk po starcie bliskiej osoby . Prosze o podpowiedź , sądzę ,że nie jestem gotowa na spotkanie mimo ,że kocham moja mame nad życie i starta jej jest dla mnie wciąz jeszcze jakby snem i nie niedowierzam momentami ,że jej nie ma .
dorek1976

Re: dziwne odczucia

Postautor: bernadeta1963 » 14 mar 2015, 19:31

Byłyście z mamą bardzo związane , dlatego masz takie odczucia. Nie bój się mama na pewno nie będzie chciala cię przestraszyć . Jeśli będzie chciala się z toba skontaktować zrobi to gdy ty będziesz gotowa.
Przez to co się dzieje chce żebyś wiedziała , ze zawsze będzie z tobą .
Witaj na forum Doroto :)
bernadeta1963

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 20:07

Witam

dziekuje za szybka odpowiedź bo czasami to juz sama nie wiem co o tym myslec z jednej strony w dzień chciałabym zobaczyc się z mama , porozmawiac ale wieczorem czuje ,ze nie jestem gotowa. Nie zdażyłam sie znia pożegnać bo zmarła nagle a naprawdę byłysmy ze soba zżyte i mam okropne wyrzuty sumienia ,że tak sie stało. Mój mż mówie ,że cos ze mna nie tak bo spałam długo rz zapalonym swietle , jak go nie ma nie chodze spać przed 24 bo sie boję nie mamy ale spotkania z nią bo dla mnie to coś spoza życia.
dorek1976

Postautor: bernadeta1963 » 14 mar 2015, 21:19

Trudno nam zrozumieć , że duchy wiedzą co czujemy . Mimo że ty nie pożegnałaś się z mamą ona wie co czujesz . Duchy które są z nami wiedzą co robimy . może nawet wie co napisałaś i to że myślisz o niej jest dla niej czymś więcej niż słowa pożegnania.Nie miej wyrzutów sumienia , odchodząc na pewno czuła twoją miłość do niej .
Po śmierci babci bardzo chcialam żeby mi się pokazała . Żeby mnie nie zaskoczyła poprosilam , żeby stanęła koło pieca.
Nagle zrobiło się zimno , a ja poprosiłam ją aby odeszła , bo się boję . Jestem medium , ale wiesz co bałam się jak będzie wyglądać po śmierci . Teraz babcia jest u mnie , wiem bo nieraz rozmawiamy (telepatycznie ) . Powiedziala , że wtedy wiedziala że się bałam i nie gniewała się na mnie , czekała aż będę gotowa. Ja też nie byłam przy jej śmierci , ale teraz mam jej wizerunek taki jak wtedy gdy była zdrowa . Wiem że jest szczęśliwa tak jak teraz twoja mama .
Nie musisz widzieć jej jak żywego człowieka, już teraz czujesz jej obecność . Możesz odbierać uczucia ; spokój , radość . całus od dziecka . Może właśnie to będzie wiadomością od niej. :)
bernadeta1963

Postautor: soldado » 14 mar 2015, 21:57

dorek1976 pisze:Witam

Od pewnego czasu tj od jakiś 2 tygodni mam dziwne uczucie jakby była blisko mnie jakas osoba , nie widze jej ale jakos dziwnie sie czuje dodam ,że 29 .08 .2014 zmarła moja mama i nie było mnie przy niej a bardzo byłysmy związane . Do tej pory bałam sie jakos chociaz ogólnie był spokój , czasami wieczorem słyszłam wyraźnie chodzenie na górze ale mąż wytłumaczył mi ,że to sąsiadka i tak słychac w drewnianej podłodze się uspokoiłam. Ale mam takie dziwne odczucia , jakiegos lęku chwilami ale szybko mija , potem siedze i czuje jakąs dziwna beztroskę jakbym się unosiła ponad sobą . Wczoraj idac spac nagle zaczęły mi mogotac jakieś plamy i dziwne bo nie patrzałam na światło.
Dodam ,że nie mam problemów z psychiką nie pije , nie biore żadnych leków , wychowuje dwójkę 5-latków więc raczej stąpam tawrdo poz iemi ale te odczucia zaczęły mi towrzyszyc po smierci mamy może to tylko wyobarźnia i taki lęk po starcie bliskiej osoby . Prosze o podpowiedź , sądzę ,że nie jestem gotowa na spotkanie mimo ,że kocham moja mame nad życie i starta jej jest dla mnie wciąz jeszcze jakby snem i nie niedowierzam momentami ,że jej nie ma .

Zwróć uwagę na swoje sny.
Bardzo często poprzez sny zmarli się z nami kontaktują.
To najbezpieczniejsza dla nas forma kontaktu.
W czasie snu z pewnych względów, zmarli mają do nas większy dostęp.
Mam intensywne myśli o tym, że Twoja Mama Ci się śniła, ale nie piszesz o tym i nie traktujesz tego poważnie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 22:04

Witam
Śniła ale pisałam do interpretacji snów i okazało sie ,że to tylko wyrzuty sumienia , niedługo po smierci sniła mi sie jak lezy na podłodze w szlafroku on się zapal a ja go co chwwile gasze i z nods aleci jej co troche krewm, drugi sen to stoje pod blokiem i nagle widze ja w oknie patrzy w dal , przerazona zaczynam sie oodalac od bloku (dodam w chwili smierci mamy byłam w Anglii) a ona zauwaza mnie i histerycznie szuka klamki żeby otworzyc okno. Trzeci sen o którym nikomu nie powiedziałam to ide z mamą i moim męzem na rzeka , wodą idziemy na górz woda jest w dole , mama ciagle mówi że chcuiałaby spaść ale to mnie sie osuwa noga i mam pomaga mi sie pociagnąć
.
dorek1976

Postautor: soldado » 14 mar 2015, 22:13

dorek1976 pisze:Witam
Śniła ale pisałam do interpretacji snów i okazało sie ,że to tylko wyrzuty sumienia , niedługo po smierci sniła mi sie jak lezy na podłodze w szlafroku on się zapal a ja go co chwwile gasze i z nods aleci jej co troche krewm, drugi sen to stoje pod blokiem i nagle widze ja w oknie patrzy w dal , przerazona zaczynam sie oodalac od bloku (dodam w chwili smierci mamy byłam w Anglii) a ona zauwaza mnie i histerycznie szuka klamki żeby otworzyc okno. Trzeci sen o którym nikomu nie powiedziałam to ide z mamą i moim męzem na rzeka , wodą idziemy na górz woda jest w dole , mama ciagle mówi że chcuiałaby spaść ale to mnie sie osuwa noga i mam pomaga mi sie pociagnąć
.

Nie czytałem tych interpretacji...

Napiszę Ci co z nich wynika.
Masz cały czas z Nią kontakt. Okno jest tego symbolem i to ona inicjuje cały czas ten kontakt bez względu na to, czy tego chcesz.
Nadto jest i będzie cały czas z Tobą, rzeka jest symbolem płynącego życia.
Pomaga Ci, w śnie i zawsze będzie Ci pomagać w życiu w trudnych dla Ciebie doświadczeniach, wtedy zawsze będzie koło Ciebie.
Z tych snów, też wynika, że bardzo ją kochałaś, że myślisz o niej, i ze wskoczyłabyś za nią w przysłowiowy ogień.
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 22:20

Bardzo cieszy mnie to co przeczytałam bo ludzie różnie mi mówia ale to tylko luxne interpretacje laików ja wierze ,że ona nade mna czuwa , bałam sie tego upadku wprzepasc bomówili mi ,ze to kłopoty ale ta interpretacja uspokoiła mnie . Tak barzdo ja kochałam i kocham nadal to była osoba , która bła przy mnie zawsze na dobre i złe .Dziekuję
dorek1976

Postautor: soldado » 14 mar 2015, 22:25

dorek1976 pisze:Bardzo cieszy mnie to co przeczytałam bo ludzie różnie mi mówia ale to tylko luxne interpretacje laików ja wierze ,że ona nade mna czuwa , bałam sie tego upadku wprzepasc bomówili mi ,ze to kłopoty ale ta interpretacja uspokoiła mnie . Tak barzdo ja kochałam i kocham nadal to była osoba , która bła przy mnie zawsze na dobre i złe .Dziekuję

Napiszę Ci, ze jestem tej interpretacji pewny.
Wielokrotnie spotkałem się z tymi symbolami.
Wielokrotnie zmarli w ten sposób używali tych symboli.
Napiszę więcej.
Wiem, że ją wiele razy wyczuwałaś, zawsze była wtedy przy Tobie.
Zawsze gdy myślisz o niej...'
Czekaj jest coś jeszcze.
Masz nieraz w rękach jej rzeczy ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 22:37

tak mam , tu w Anglii mam i czesto jestem w Polsce w mieszkaniu sama i porzadkuje rzeczy mamy.
dorek1976

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi