ADI84 pisze:Tu masz racje,pamiętam jakie teorie wymyślali przed rokiem 2000 i przepowiednie.
Zastanawiam sie nad jeszcze jedną rzeczą,jeżeli już dochodzi do zagłady dużej liczby ludzi np.2W.Światowa to co na celu miało zabicie tylu ludzi.Skąd wzięła się tak duża liczba ludzi bez sumienia w jednym spoleczenstwie,państwie.Jacy to byli ludzie,dusze najniższego rzedu?.Przecież oni zabijali nie tyle już co z usmiechem ,ale i pasją.
Czy może aż dla tylu ludzi byla to tak bardzo okrutna karma do przeżycia?
Ja bym zadał inne pytanie, co zrobili Ci ludzie w poprzednim wcieleniu, że w podczas wojny traktowano ich jak zwierzęta, bito, głodzono zabijano bez żadnych skrupułów czy rozterek moralnych. Fakt, że Ci oprawcy będą za to musieli zapłacić, jest prawdą. Tylko tego nie widać po całym narodzie bo jednak sprawa dotyczy jednostek, które mogą inkarnować po całym świecie. W przeciwnym wypadku naród niemiecki miałby największą ilość inwalidów, chorych i przedwczesnych zgonów niż inne kraje. Tak to z grubsza wygląda, dla lepszego zobrazowania napisze Wam kawał:
Dom, żona baraszkuje z kochankiem, nagle słychać trzask drzwi na podwórku. Mąż wrócił wcześniej z pracy.
-Jasna cholera- mówi żona-co teraz?! Małżeństwo się rozpadnie! Po czym szybko modli się: "Boże proszę Cię, cofnij czas o godzinę a zrobię cokolwiek zechcesz!"
-Zgoda-mówi głos z niebios- ale pewnego dnia utoniesz.
-Bądź wola Twoja-mówi żona- będę omijać wodę, nic się nie stanie(pomyślała)
Bóg cofnął czas, kochankowie szybciej skończyli, mąż wrócił nie zorientował się, małżeństwo uratowane. Mijały lata, kobieta unikała jak ognia łódek, basenów, morza, zawsze brała prysznic a nie kąpiel jak to miała w zwyczaju. Mijały czas nic się nie działo. Nagle po 15 latach wielka radość się wydarzyła, żona wygrała podróż życia, promem przez Atlantyk.
-Tyle lat nic się nie stało, a teraz te promy takie bezpieczne, nie mam się czego bać!- pomyślała pakując torbę turystyczną
Wypłynęli, minęły 2 dni nic cisza, spokój. 3 dnia jak się nie rozpęta burza, sztorm, pioruny, niebo czarne no APOKALIPSA! Prom tonie i kobieta woła:
-Boże ja rozumiem, że zgodziłam się na naszą umowę ale ze mną na promie jest tyle niewinnych kobiet, czemu mają ginąć razem ze mną!!
Bóg odpowiedział:
-15 lat was cudzołożnice zbierałem!