Xsenia pisze:Hm ja też wyobrażam sobie mojego Anioła Stróża jako mężczyznę. Czy ma ktoś Anioła Stróża kobietę?
Wiatr1000 pisze:By nie zakładać tematu dla jednego krótkiego wydarzenia...
Tak sobie pytałem, rozmawiałem kierując uwagę w stronę Opiekuna w nocy i przed i w trakcie medytacji przed pójściem spać... Miałem pewne pytania odnośnie spirytyzmu i dusz, różne pytania jak ból w mostku...Ale i powiedziałem, że pójdę za jego wskazówkami i radami jeśli nie zmienią mojego życia o 180 stopni.. Nie lubię zmian..
A najbardziej tych gwałtownych.. Po prostu to była taka deklaracja że poddaje się wskazówkom mojego opiekuna.
Nad ranem sobie jeszcze tak leżakowałem i chciałem sobie trochę pospaćMiałem wiele myśli ale jedna mi utkwiła w pamięci gdy przekręcałem się na boczek: "nadajesz się"... przy natłoku myśli ta była wyraźna, stanowcza i właśnie.. zamiast "ję się "jest "esz się" oraz dziwne wrażenie że jakby od kobiety..
Albo to coś z podświadomości albo.. no nie wiem..
Nie chcę się nakręcać tym, że to od opiekuna jest.. ale faktem jest, że sprawiło mi to radośćTylko do czego ma się to odnosić? To ja nie wiem... Miałem wiele wątpliwości..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości