Anioł Stróż

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Anioł Stróż

Postautor: juniperus » 10 lut 2015, 12:28

Mój mąż również ma kobietę. :D
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: Mirek » 10 lut 2015, 13:03

Niech zgadnę, nazywa się Iza? ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: juniperus » 11 lut 2015, 10:49

Nie Mirku. Nie jestem jego aniołem, choć może chciałabym. ;) Póki co mam za niskie nogi na tak wysokie progi.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: Arronax » 11 lut 2015, 11:10

Czyli raczej to nie jesteśmy my z przyszłości chociaż kto wie ;) . Mój jeszcze nie przemówił, albo ja zapewne jeszcze nie umiem odczytać, ale domyślam się, że pomaga mi w życiu ułożyć moje sprawy.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Hansel » 11 lut 2015, 14:36

Coś takiego jest chyba niemozliwe ?To znaczy kiedy Duch jest wicielony to jest na stałe przypisany do jednego ciała i jego więź z nim rozluźnia się trochę tylko podczas snu ? A właśnie kiedy np wywoła się Ducha osoby która aurat śpi to on dysponuje pomięć tylko ze swojego obecnego życia czy z tych poprzednich również ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Awatar użytkownika
Hansel

Postautor: Darel » 11 lut 2015, 22:16

Xsenia pisze:Hm ja też wyobrażam sobie mojego Anioła Stróża jako mężczyznę. Czy ma ktoś Anioła Stróża kobietę?

Mi kiedyś znajoma jasnowidz powiedziała, jakoby moim Stróżem był duch wyglądający jak Taylor Swift :D Chociaż moje osobiste wyobrażenie to Louis z "Rozmów z wampirem" Tak też Go roboczo nazwałem, co ciekawe nawet zanim zobaczyłem ten film :D
Darel

Postautor: Hansel » 12 lut 2015, 10:27

Awatar użytkownika
Hansel

Postautor: Arronax » 12 lut 2015, 11:22

Jeszcze dodam, że niektórzy utrzymują, że to projekcja podświadomości... Oby to nie było to, tylko osoba jak najbardziej realna.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Wiatr1000 » 17 mar 2015, 13:50

By nie zakładać tematu dla jednego krótkiego wydarzenia...

Tak sobie pytałem, rozmawiałem kierując uwagę w stronę Opiekuna w nocy i przed i w trakcie medytacji przed pójściem spać... Miałem pewne pytania odnośnie spirytyzmu i dusz, różne pytania jak ból w mostku... :( Ale i powiedziałem, że pójdę za jego wskazówkami i radami jeśli nie zmienią mojego życia o 180 stopni.. Nie lubię zmian.. :P A najbardziej tych gwałtownych.. Po prostu to była taka deklaracja że poddaje się wskazówkom mojego opiekuna.

Nad ranem sobie jeszcze tak leżakowałem i chciałem sobie trochę pospać ;) Miałem wiele myśli ale jedna mi utkwiła w pamięci gdy przekręcałem się na boczek: "nadajesz się"... przy natłoku myśli ta była wyraźna, stanowcza i właśnie.. zamiast "ję się "jest "esz się" oraz dziwne wrażenie że jakby od kobiety.. :o Albo to coś z podświadomości albo.. no nie wiem..

Nie chcę się nakręcać tym, że to od opiekuna jest.. ale faktem jest, że sprawiło mi to radość ;) Tylko do czego ma się to odnosić? To ja nie wiem... Miałem wiele wątpliwości..
Wiatr1000

Postautor: soldado » 19 mar 2015, 19:44

Wiatr1000 pisze:By nie zakładać tematu dla jednego krótkiego wydarzenia...

Tak sobie pytałem, rozmawiałem kierując uwagę w stronę Opiekuna w nocy i przed i w trakcie medytacji przed pójściem spać... Miałem pewne pytania odnośnie spirytyzmu i dusz, różne pytania jak ból w mostku... :( Ale i powiedziałem, że pójdę za jego wskazówkami i radami jeśli nie zmienią mojego życia o 180 stopni.. Nie lubię zmian.. :P A najbardziej tych gwałtownych.. Po prostu to była taka deklaracja że poddaje się wskazówkom mojego opiekuna.

Nad ranem sobie jeszcze tak leżakowałem i chciałem sobie trochę pospać ;) Miałem wiele myśli ale jedna mi utkwiła w pamięci gdy przekręcałem się na boczek: "nadajesz się"... przy natłoku myśli ta była wyraźna, stanowcza i właśnie.. zamiast "ję się "jest "esz się" oraz dziwne wrażenie że jakby od kobiety.. :o Albo to coś z podświadomości albo.. no nie wiem..

Nie chcę się nakręcać tym, że to od opiekuna jest.. ale faktem jest, że sprawiło mi to radość ;) Tylko do czego ma się to odnosić? To ja nie wiem... Miałem wiele wątpliwości..

nadajesz się do bycia w przyszłości Opiekunem...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi