Witam.

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam.

Postautor: bernadeta1963 » 30 gru 2014, 18:41

Witam.
Jestem medium. Pierwszy duch przyszedł do mnie kiedy miałam 4 lata. Do dzisiejszego dnia trochę ich było.Zetknęłam się z wieloma zjawiskami i chętnie odpowiem na wasze pytania.

Od kilku lat otrzymuję informację od zmarłych dla ich bliskich. Jest to odbiór telepatyczny i nieraz bezpośrednio od duchów, a nieraz poprzez moich opiekunów duchowych. Istoty te są do mnie kierowane. Nigdy nie wiem kto przyjdzie i w jakim momencie. Nie ma znaczenia jaka to jest pora dnia i jaki czas upłynął od ich śmierci. Nieraz przekazują mi informację dla ludzi, których mam dopiero spotkać, tak jakby chciały zapisać się w kolejce. Przeglądając strony internetowe jestem przerażona opiniami kościoła na temat medium, aby je poddać egzorcyzmom bo są opętane przez szatana.

Myślę, że gdybym była opętana, dzień po swojej śmierci Ojciec Święty nie przyszedł by do mnie pożegnać się. Była to bardzo wyraźna wizja i przekaz, aby różaniec stał się moją osłoną przed złem. Jestem wierząca, ale nie chodzę do kościoła. Uważam, że Bóg jest wszędzie i w każdej chwili mnie wysłucha.
Jeśli chcecie, chętnie opowiem o swoich wizjach. Nie mam swojego gabinetu i nie prowadzę działalności. Pomagam rodzinie i przyjaciołom. Po raz pierwszy odważyłam się napisać coś w internecie.
Jestem 50+ i trochę na bakier z techniką :) .

Pozdrawiam, Bernadeta
bernadeta1963

Re: Witam.

Postautor: Arronax » 30 gru 2014, 18:52

Witamy w naszym gronie. Jesteśmy oczywiście ciekaw co masz do powiedzenia nam :).
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Filaretka » 30 gru 2014, 19:33

To super, że się odważyłaś! Witaj serdecznie :)
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: Obserwator » 30 gru 2014, 19:40

Witaj :)

To wspaniale, że postanowiłaś się podzielić z nami swoimi doświadczeniami. :)

Wysłuchamy Cię z prawdziwą ciekawością w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
"Żeby zdobyć wiedzę, trzeba studiować. Żeby zdobyć mądrość, trzeba obserwować."
 Marilyn vos Savant
Awatar użytkownika
Obserwator
spirytysta
spirytysta

Postautor: Krzysztoff » 30 gru 2014, 19:48

Wspaniale że zdecydowałaś się podzielić z nami swoimi doświadczeniami i wiedzą

witamy serdecznie
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Nikita » 30 gru 2014, 21:02

Witaj Bernadeta...ciesze sie, ze napisalas ....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Xsenia » 30 gru 2014, 23:59

Witaj serdecznie :)
Mam prośbę: mamy tu taki wątek tylko i wyłącznie dla Medium, czy mogłabyś pisać o swoich doświadczeniach właśnie tam?
Poniżej link do tego wątku:
viewtopic.php?f=7&t=2100
Poczytaj i jeśli czujesz potrzebę to dodaj coś od siebie :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Mirek » 31 gru 2014, 08:07

Witaj.
Czy Jana Pawła II znałaś osobiście?
Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie tak wierzą w różaniec. Nie ma mowy w nim ani w Biblii ani w "Dzienniczku" siostry Faustyny. Jest tylko mowa w Maryjnych objawieniach, w które tak na prawdę nie mamy obowiązku wierzyć. Ponadto 90% modlitwy różańcowej jest do człowieka, a nie do Boga, a tak naprawdę tylko Bogu należy się chwała. Nie potrafię tego zrozumieć, o co w tym wszystkim chodzi.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Nikita » 31 gru 2014, 10:26

Mirek prosze Cie....zamilknij....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: bernadeta1963 » 31 gru 2014, 11:36

Dziękuję za miłe przyjęcie :) .

Mirek pisze:Witaj.
Czy Jana Pawła II znałaś osobiście?
Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie tak wierzą w różaniec. Nie ma mowy w nim ani w Biblii ani w "Dzienniczku" siostry Faustyny. Jest tylko mowa w Maryjnych objawieniach, w które tak na prawdę nie mamy obowiązku wierzyć. Ponadto 90% modlitwy różańcowej jest do człowieka, a nie do Boga, a tak naprawdę tylko Bogu należy się chwała. Nie potrafię tego zrozumieć, o co w tym wszystkim chodzi.

Mirku, jeśli interesuje cię ten temat, będę pisać w innym temacie, gdzie wpisują się osoby z darem mediumicznym.

Pozdrawiam, Bernadeta.
bernadeta1963

Następna

Wróć do Witamy!