Ludzie, nie piszcie do mnie jesli was irytuje i będzie po sprawie. Zapraszam do swojego tematu tych, którzy są dojrzali i potrafią spokojnie rozmawiać a nie atakować i manipulować.
Przypominam tym którzy mnie teraz zaatakowali, że ja ich nie prosiłam o to by wchodzili na mój temat i obrażali mnie.
Mirek, Nikita, Xsenia i Krzysztof- pomagajcie ludziom swojego pokroju. Ja od Was pomocy nie chcę. Obrażanie i ataki to nie pomoc. Kiedyś się sami zagryziecie swoją mściwością i zazdrością. A ja będę to tylko obserwować i skomentuję w odpowiednim czasie.
Jesteście słabi i boicie się. Nie ma czego. Ja wam krzywdy nie zrobiłam i nie zamierzam zrobić,wręcz odwrotnie, to wy macie satysfakcję z krzywdzenia innych. Takie zachowanie też ma swoją nazwę w psychologii.
Ciekawe dlaczego każdy z was ma w sobie tyle agresji i wyrzuca ją na jedną osobę. W grupie łatwiej atakować jednego, co? Atakujcie proszę bardzo, ale na dobre wam to nie wyjdzie, powinniście to wiedzieć skoro studiujecie spirytyzm i chcecie zachowywać sie moralnie.
Boicie się powiedzieć tego co myslicie, to dopiero jest chore. Ale macie terapię dzięki mnie, nie zastanawiacie się nad tym? Ja wam pomagam, więc zastanówcie się. Atakujecie mnie- to się nazywa przerzucenie. Złe emocje i słowa które powinniście skierować na ludzi którzy was zranili, przerzuciliście na mnie. Nie polecajcie mi psychologa jesli sami potrzebujecie pomocy, a widać to gołymokiem.
Zapytajcie samych siebie czego wy chcecie ode mnie, bo to wy weszliście na mój temat tutaj, w ogóle nie pisząc na temat, ale krytykując, więc nie dziwcie się że walczę z waszą złością. W tamacie moim jest napisane jak wół - walka, więc oczekiwaliście że dam sobie wejść na głowę ludziom którzy pałają nienawiścią do człowieka który wchodzc na to forum miał nadzieję poznać grono ludzi mądrych,doświadczonych,dobrych
palcachjednej ręki można policzyć takowych na tym forum.
Polacy, sami się potopicie w łyżce wody.
Ja od takich pomocy nie zamierzam brać.
I dzięki za polecanie mi psychologa, nie skorzystam.