medytacja - spotkanie z przedwodnikiem duchowym

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

medytacja - spotkanie z przedwodnikiem duchowym

Postautor: ally_1 » 11 gru 2013, 21:24

czy ktoś z was korzystał z medytacji aby móc poznać/porozmawiac ze swoim przewodnikiem/przewodnikami duchowymi? Podzielcie się proszę doświadczeniami.
ally_1

Re: medytacja - spotkanie z przedwodnikiem duchowym

Postautor: ally_1 » 12 gru 2013, 10:06

jesli nie to napiszcie chociaż czy ktoś z Was medytuje/ z jakich technik relaksacyjnych korzystacie?pozdr
ally_1

Postautor: Nikita » 12 gru 2013, 12:42

Medytacja jest wspaniala....uspokaja umysl, wycisza....juz od lat stosuje pewna technike medytacyjna....najpierw pranajama i technika szybkich oddechow aby uspokoic wzburzone emocje a potem medytacja....mozna z mantra lub poprostu obserwowac mysli skupijac sie na trzecim oku...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: juniperus » 12 gru 2013, 18:17

Osobiście, porozumiewam się bez medytacji. To najzwyczajniejsza w świecie wymiana myśli.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: ally_1 » 12 gru 2013, 19:18

Podzielę się moim doświadczeniem. Podczas medytacji poznałam swoich dwóch przewodników duchowych. Starsza czarnoskóra kobiete o imieniu Atalia (wygladała jak szamanka rodem z afrykańskiego plemienia) oraz cudownego młodego długowłosego blondyna z czasów starogreckich o imieniu Odeon. To spotkanie było dla mnie ogromnym przeżyciem, bo poczułam z nim ogromną więź jakbym spotkała starego przyjaciela.

Starsza szamanka to uosobienie spokoju i mądrości- czułam w stosunku do niej ogromny szacunek. Chciałam z nia porozmawiać i zapytała o ważne dla mnie rzeczy, ale wręczyła mi klucz, który zawisiła na mojej szyji. Powiedziała, że odpowiedzi na wszystkie pytania mam w sercu.

Poznałam ich dzieki tzw ' guided meditation' http://www.youtube.com/watch?v=uRfEBd7qB00, polecam.

czy moglibyście podzielić się szczegółami np. czy znacie imiona swoich przewodników.? ja o nie spytałam. I dostała odpowiedź. Wczoraj dostałam jakby potwierdzenie. Znalzłam w skrzynce pocztowej gazetę z wielką reklamą "ODEON"............myslicie że to przypadek?...........
ally_1

Postautor: Krzysztoff » 12 gru 2013, 21:39

super :) fajnie że Ci się udało
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: atalia » 12 gru 2013, 22:22

Atalia? :o
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Krzysztoff » 12 gru 2013, 22:58

Atalio , nie wiedziałem że jesteś afroamerykanką hehe :lol:
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Krzysztoff » 12 gru 2013, 23:10

ally_1 pisze:
Starsza szamanka to uosobienie spokoju i mądrości- czułam w stosunku do niej ogromny szacunek. Chciałam z nia porozmawiać i zapytała o ważne dla mnie rzeczy, ale wręczyła mi klucz, który zawisiła na mojej szyji. Powiedziała, że odpowiedzi na wszystkie pytania mam w sercu.

To brzmi prawdopodobnie , prawdziwy nauczyciel nie da Ci gotowych rozwiązań i nie będzie decydował za Ciebie , raczej będzie Cię motywować do pracy i do wysiłku żeby jednak samemu dojść do decyzji , wyborów
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Nikita » 13 gru 2013, 13:58

Atalia he he....dobre....Ja niestety nie widzialam mojego opiekuna ale czasami odczuwam pewna opieke...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi