cthulhu87 pisze:wybitnie zeszliście z bardzo dla spirytyzmu ważnego tematu...

Krzysztoff pisze:cthulhu87 pisze:Zawsze możesz powiedzieć że zadziałała telepatia , odczytałeś informację z czyjegoś mózgu, zadziałała prekognicja - odgadłeś przyszłość albo jeszcze inne cudowne i nieznane możliwości naszego mózgu.
Tak czy inaczej tego wątku nie ma co kontynuować,

Keogh pisze:Zagłębiając się więcej w temat postanowiłem spróbować pisma automatycznego (rozmowa z podświadomością za pomocą wahadełka już nie wystarczała:)). Psycholog Leslie M. Lecron książce "autohipnoza", na której się zresztą bazuję napisał iż 4 na 5 osób może opanować pismo automatyczne. No i zacząłem. Przy chyba trzeciej sesji coś się zaczęło dziać. Były to jedynie bazgroły, kompletnie nic nieznaczące. Ale przy kolejnej już było inaczej. Niedużo, kilka słów których sensu część się tylko domyślałem, jakieś imię, zresztą nieistotne. Najważniejsze, i to mnie można powiedzieć zszokowało był podpis: wasza Dana. Nie spodziewałem się go tym bardziej że miałem rozmawiać z własną podświadomością. A Dana to była przewspaniała osoba z rodziny mojej żony, która gdyby miała możliwość to pomogłaby całemu światu. Niestety kilkanaście lat już nie ma jej między nami.
Keogh pisze: (...)jakieś imię, zresztą nieistotne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 6 gości