Krzysztoff pisze:czy ktoś z administratorów je "ukrył " czy to autorka to zrobiła ? (pytanie do chłopaków którzy mają uprawnienia administratorskie)
Jeżeli administrator - to myślę że to nieco nie po spirytystycznemu, powinniśmy rozmawiać a nie kasować polemizujące wypowiedzi
Ja "ukryłem" te wypowiedzi - przy czym to nie komentarze, lecz przeklejone teksty. Nie wydaje mi się, aby po spirytystycznemu było akceptowanie spamu. Na przyszłość postaram się je raczej usuwać niż ukrywać. Z tego co się orientuję, komentować mogą osoby, które polubiły nasz profil. Jeśli pojawiają się komentarze, które nie stanowią wkładu w dyskusję, a są treści antyspirytystycznej - z czystym sumieniem je wywalam

W ogóle nie znam ani jednego przypadku, czy na facebooku czy na tym forum, aby dyskusje z fanatykami religijnymi opierającymi się ciągle na prawie mojżeszowym czy zapisach z katechizmu KK, prowadziły do czegokolwiek konstruktywnego. Jeśli inni admini mają ochotę takie dyskusje prowadzić to nie widzę przeszkód, mogę te wypowiedzi zostawiać o ile zobowiążą się, że będą na nie odpowiadali; bo ja nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy wstawiamy materiały dla osób, które lubią nasz profil, a na tym profilu użytkownik otrzymuje informacje, że to jest niegodziwe, pod wpływem demonów i Bóg się tym brzydzi itd. itp.; przy okazji nie uważam, aby profile spirytystyczne były dobrym miejscem na propagandę doktryny katolickiej. Co jak co, ale oni mają na to i fundusze i monopol w prasie, internecie, w telewizji - nie muszą tego robić na naszych stronach internetowych.