Nikita pisze:Tak to piekne przeslanie...ale czytajac je pomyslalam sobie, ze moge robic tylko tak jak potrafie...nie jestem az tak wysoko aby tylko kochac i pomagac...staram sie to robic ale nie zawsze mi sie udaje...mam w sobie tyle niedoskonalosci i rozne chumory i nerwy itd...w przeszlosci popelnilam wiele bledow , i teraz tego zaluje ale ni potrafie cofnac czasu....Na dzien dzisiejszy chce bardzo byc po tej stronie swiatla, dobra i milsoci ale czasmai nie potrafie bo sie wkurzam bo sie denerwuje , bo wpadem w depresje itd...zycie nie jest latwe i to nie jest takie proste byc dobrym czlowikiem...staram sie ale nie zawsze mi to wychodzi...

megan6 pisze:Izo przesłania od Duchów zwłaszcza tych dobrych są wspaniałe i potrafią dać człowiekowi tyle radości i szczęscia dlatego dziękuję Ci za każde przesłanie o którym nam mówisz a również podziękowania należą się Ducha które pozwalają nam na ten przekaz i nam go dają.
Krzysztoff pisze:To ważne co powiedziałaś , i takie bardzo ludzkie, mogę o sobie powiedzieć to samo , ważne jest żeby nie odpuszczać i konsekwentnie iść do przodu.

kalatala pisze:Przepraszam, że zboczę z tematu, ale to w takim razie zjawiają się tutaj bajkopisarze...? Nawet do głowy mi to nie przyszło. Wierzę we wszystko co tu czytam, a może powinnam trochę sceptycznie podchodzić...?

juniperus pisze:Masz Łukasz rację, nawet wśród duchów trafiają się bajkopisarze. Na początku wierzyłam we wszystko, teraz nauczyłam się przesiewać ich słowa przez tzw zdrowy rozsądek i często już na wstępie "rozmowy" wiem, z kim mam do czynienia. Choć tutaj bardzo pomaga mi też odczucie. Duchy niskie mają inne fluidy niż wyższe. Trudne je ze sobą pomylić. Po prostu inaczej się odbiera ich obecność. To bardzo mi pomaga uniknąć oszukania. A tak poza tym zawsze można zweryfikować go u Opiekuna.
Czujności jednak nigdy zbyt wiele, zawsze może trafić się tak sprytny duch, który może mnie zmylić.

Wróć do Opowieści spirytystyczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość