Joao de Deus

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Joao de Deus

Postautor: atalia » 04 gru 2012, 13:22

Nikito, do Berlina mam całkiem blisko, ale niestety nie znam niemieckiego :(
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: atalia » 04 gru 2012, 13:26

Jeszcze jedno - o ile pamietam, kiedys pisałaś, ze nie jesteś pewna istnienia swiata duchowego, po spotkaniu jednak z Janem od Boga nie masz już tych wątpliwości. Czy zaszło tam coś szczególnego, co sprawiło, że Twoje wątpliwości znikły?
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Nikita » 04 gru 2012, 19:16

Atalio jezykiem sie nie martw...na spotkaniu mowiono i tlumaczono w trzech jezykach: angielski, niemiecki i francuski....Ludzie byli roznokolorowi i roznojezyczni i z calego swiata.

Tak kiedys mialam czeste stany zwatpienia czy wogole cos jest. Ale na tym spotkaniu odczulam jak owe duchy , istoty nade mna pracuja....w moim duchu jakby...ja to czulam....czulam tez taki spokoj fajny i jeszcze go czuje....jestem bardziej pewna siebie i spokojniejsza...
Czulam tez wedrujacy bol w miejscu gdzie jest problem w ciele. Nie moge powiedziec, ze juz jestem uzdrowiona ale rozpoczal sie pewien proces we mnie...ja to czuje. Zmienia mi sie takze nastawienie do swiata i ludzi...przestaje zrzedzic a zaczynam widziec wszystko pozytywnie. I zrozumialam duzo, bardzo duzo....jak wazna jest milosc, otwartosc, pozytywne nastawienie....

Chcialabym pojechac do Brazylii...moze cud sie zdarzy i wygram w totka to pojade... :D
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: atalia » 04 gru 2012, 19:53

No to będę robić wszystko, by tam pojechać. Gdybys cos wiedziała, daj cynk, proszę. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: nuta » 05 gru 2012, 06:46

Mój Kuba miał operację zastępczą robioną przez Jana i tomograf wykazał zniknięcie przerzutów,onkolog -pan ordynator uciął krótko :,, przerzuty znikły ! " Jan naprawdę uzdrawia. Oczywiscie w związku z tym zostałam wyklęta przez KK,że oddałam duszę dziecka diabłu i uzdrowienie pochodzi od niego,a nie Boga, odesłano mnie do egzorcysty,mało tego,miałam wrażenie,że gdyby to była inna epoka ja i rodzina wylądowalibyśmy na stosie :)
nuta

Postautor: 000Lukas000 » 05 gru 2012, 07:39

Tak już robi kościół, cokolwiek im nie wpasowuje się w ich teorię pochodzi od szatana, to dzisiejsi faryzeusze którzy kiedyś zarzucali to samo Jezusowi.

Tylko po co Szatan miałby uzdrowić dziecko matki, co przecież pogłębi jej wiarę w Boga zamiast dopuścić do zwątpienia?
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 11:30 przez 000Lukas000, łącznie zmieniany 1 raz
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: nuta » 05 gru 2012, 09:11

Dokładnie,ale co przeżywałam po tych zarzutach,to głowa mała,wpoili mi poczucie winy i przez parę dni nie potrafiłam cieszyć się zdrowiem dziecka.Na szczęście byli przy mnie ludzie,ktorzy mocno mnie wsparli i przestałam przejmować się opiniami katolików :)
nuta

Postautor: Nikita » 05 gru 2012, 10:58

Jak bylam u Joao to przy wejsciu do hali stali jacys ludzie i rozdawali ulotki, na ktorych pisalo: nie wdawaj sie z demonem czy cos takiego...ale wszyscy ich olewali....stali ci ludzie caly dzien na mrozie zamiasz wejsc do hali i wspolnie napelnic sie dobra energia...no ale to ich wybor....chyba byly tez jakies plakaty w tym stylu: uwazaj na demony czy cos takiego. No smiech na sali...Gdy chcieli mi dac ulotke powiedzialam mocno: nein danke....i czesc...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: nuta » 05 gru 2012, 11:06

Kościół z góry ocenił Jana,a przecież Jezus wyraźnie powiedział,by nie osądzać. Mi powiedzieli,że moc Jana pochodzi od diabła i już :)
nuta

Postautor: Nikita » 05 gru 2012, 14:15

W Biblii jest napisane, ze po owocych poznacie ich...no wlasnie owoce od Jana od Boga sa cudowne...sama to doswiadczam....

Atalio ja chyba tez jeszcze pojade do Berlina...podobno ma byc w lipcu w Berlinie...jak bede wiedziec dokladnie to dam cynk... ;)
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi