Hej, dzięki wszystkim, którzy byli na czacie. Tym razem przebiegał on nieco inaczej od poprzedniego, bo dyktowałem odpowiedzi przez telefon, a nie pisałem ich bezpośrednio w oknie czatu. Z jednej strony było to lepsze, bo mogłem przekazać dłuższe wypowiedzi, z drugiej łatwiej jest pisać, bo można ułożyć wszystko w nieco lepszą formę, poza tym jakieś drobiazgi mogły być zmienione przez przypadek przez osobę przepisującą, bo robiła to na żywo... Zainteresowanie było jednak duże (ponad 100 osób było na czacie na jego zakończenie, a zazwyczaj wtedy jest już dużo mniej ludzi).
Co do Waszych pomysłów. Generalnie myślałem już o tym, żeby uruchomić spirytystyczne radio, ale może właśnie najlepszym pomysłem jest rozpoczęcie nagrywania krótkich audycji i umieszczania ich na portalu. Można zacząć właśnie od formy pytań i odpowiedzi? Co o tym pomyśle myślicie? Moim marzeniem jest w ogóle zrobienie cyklicznej audycji z udziałem 2-3 osób, gdzie omawialibyśmy różne tematy spirytystyczne. Może coś takiego się uda. Jakość może nie będzie powalająca, ale mam dyktafon, który powinien całość w miarę porządnie nagrać.