cyt.: "Sigma, serio. Bo będę pisał do Konrada o bana dla Ciebie, za nieposzanowanie drugiego człowieka i wulgarny język... - Voldo".
Pisz.
sigma pisze:Moi drodzy, dobiegam pięćdziesiątki, z tego co mówią lekarze nie wiadomo jak długo jeszcze pożyję. Odchodzę z tego forum. Tę resztę życia która mi pozostała wolałbym spędzić inaczej niż na bezsensownych dyskusjach z osobami które niewiele umieją (łącznie z wypowiadaniem się w języku polskim) i nie chcą się uczyć. Naprawdę, można znależć ciekawsze towarzystwo.
Pozdrawiam, może się z niektórymi jeszcze zobaczymy.
sigma pisze:Konrad, to forum przeżyło już zwolenników różnych sensacji, przeżyło Vinitora, teraz z kolei przeżywa osobników którzy powinni się leczyć.

Voldo pisze:sigma pisze:Moi drodzy, dobiegam pięćdziesiątki, z tego co mówią lekarze nie wiadomo jak długo jeszcze pożyję. Odchodzę z tego forum. Tę resztę życia która mi pozostała wolałbym spędzić inaczej niż na bezsensownych dyskusjach z osobami które niewiele umieją (łącznie z wypowiadaniem się w języku polskim) i nie chcą się uczyć. Naprawdę, można znależć ciekawsze towarzystwo.
Pozdrawiam, może się z niektórymi jeszcze zobaczymy.
Nie chcę nic mówić, jednak słabo się rozmawia z ludźmi, którzy nawet słowa nie potrafią dotrzymać
Miałeś iść, zostałeś. Obrażasz na prawo i lewo, dajesz diagnozy, itd. Cóż...
Ja w sumie zacznę Cię ignorować, a Ty zacznij mnie ignorować, i będzie święty spokój jeśli o to chodzi.
Aha. A to, o czym ciągle i ciągle mówisz, o tym swoim alkoholizmie. Nie daje Ci to żadnego prawa, żeby obrażać innych ludzi, rozumiesz to? Czy nie?
Jak to mówią "żyj i daj żyć innym". Jeśli nie zgadzasz się z czyimiś poglądami - spoko. Jednak nie musisz rzucać mięsem i powtarzać, że ludzie powinni się leczyć.sigma pisze:Konrad, to forum przeżyło już zwolenników różnych sensacji, przeżyło Vinitora, teraz z kolei przeżywa osobników którzy powinni się leczyć.
I osobników, którzy pomimo swojego wieku nie nauczyli się jak się traktuje drugiego człowieka.
Dobra, ja swoje skończyłem.
Tylko mi to ciśnienie podnosi...
Więc miłego życia.
sigma pisze:A kogo ja tu obraziłem ? Myśl, młodzieńcze, zanim coś napiszesz.

Filaretka pisze: ... Na przykład mnie obraziłeś, pisząc w pożegnalnym poście o tym "ciekawszym towarzystwie" ...
Filaretka pisze: ... ale innych obraziłeś konkretniej ...
Filaretka pisze: ... Jeżeli ta druga osoba nie robi ani Tobie, ani sobie, ani nikomu innemu krzywdy swoim poglądem na jakąś sprawę, to nie robi nic złego, nie sądzisz?

Voldo pisze: ... A to, o czym ciągle i ciągle mówisz, o tym swoim alkoholizmie ...
Voldo pisze:... Jednak nie musisz rzucać mięsem i powtarzać, że ludzie powinni się leczyć ...
Voldo pisze: ... I osobników, którzy pomimo swojego wieku nie nauczyli się jak się traktuje drugiego człowieka ...
Hilary pisze:sigma pisze:Nikita pisze: ... Dobro wedlug Dalaj Lamy to to, co daje dlugoterminowe skutki a zlo to to, co tylko na krotka mete daje radosc ...
Dokładnie tak. Trzeba tylko dojrzeć do tego żeby to zrozumieć. Mnie to zajęło wiele lat.

sigma pisze:Filaretka pisze: ... Na przykład mnie obraziłeś, pisząc w pożegnalnym poście o tym "ciekawszym towarzystwie" ...
Istotnie, obraza totalna, szczyt chamstwa. Filaretko, czy Tobie się zdarza żyć w normalnym świecie ?
sigma pisze:Filaretka pisze: ... ale innych obraziłeś konkretniej ...
Nie "konkretniej", tylko "bardziej konkretnie", gdzie Ty chodziłaś do szkoły ?
sigma pisze:Filaretka pisze: ... Jeżeli ta druga osoba nie robi ani Tobie, ani sobie, ani nikomu innemu krzywdy swoim poglądem na jakąś sprawę, to nie robi nic złego, nie sądzisz?
A na czym polega, Twoim zdaniem, dyskusja ?
Voldo pisze:Zawsze mówiłem, że jak ktoś nie ma się do czegoś dowalić, to się dowali to ortografii czy składni
sigma pisze:Voldo pisze: ... A to, o czym ciągle i ciągle mówisz, o tym swoim alkoholizmie ...
Dzieciaku, przeżyj coś.
sigma pisze:Voldo pisze:... Jednak nie musisz rzucać mięsem i powtarzać, że ludzie powinni się leczyć ...
Nie rzucam mięsem, jestem raczej wegetarianinem. Sugestia, że ja rzucam mięsem to dla mnie naprawdę wielka obraza.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość