autor: Nikita » 02 gru 2012, 16:18
Wczoraj bylam na spotkaniu z Joao de Deus...i jestem pod wielkim wrazeniem i czuje, ze rozpoczal sie w moim umysle czy duchu jakis proces...czuje sie jakby pod opieka dobrych duchow...czuje taki spokoj w sobie i cieplo...niesamowite...Wczoraj caly dzien tam bylam...bardzo duzo medytacji i wiedzy a na koniec spotkanie z Joao...podalam mu reke a on skierowal mnie na Oczyszczanie...On byl w takim transie....duch inkorpowal sie w niego...
Oprocz Joao bylo jeszcze wiele innych mediow...ale oni trwali w stanie medytacyjnym aby wspierac dobra energie, potrzebna aby te wysokie duchy mogly tam pracowac...Mowiono nam,, ze sa tam 36 wysokich duchow, ktorzy za zycia byli lekarzami, uzdrowicielami oraz swietymi i teraz pomagaja ludziom za posrednictwem Joao de Deus. Wykonywano energetyczne operacje oraz oczyszczania. Powiedziano nam, ze 25 % pomaga Bog, 25 % duchy za posrednictwem Joao a 50 % musimy sami zapracowac na wlasne zdrowie czyli przestrzegac praw moralnych oraz myslec pozytywnie i zdrowo sie odzywiac...
To jest uzdrawianie na poziomie ducha czyli uzdrawianie przyczyny chorob...bo przyczyna chorob lezy czesto poza cialem a w duchu...
Tam byla bardzo dobra energia i czuje caly czas pozytywne wysokie wibracje....
I wiem, ze rozpoczal sie pewien proces, ktory bedzie trwal...za co jestem bardzo wdzieczna.
Na spotkaniu tym mowiono takze o spirytyzmie i o Kardecu...
Jest taki wspanialy film do kupienia o Joao pod tytulem Healing....jest w nim pokazane jak on leczy oraz duzo wiedzy jak zyc aby wyzdrowiec....