Zbyszek pisze:Drogi NATAŁ, jeżeli twoje zainteresowanie, seansem mediumicznym jest tylko zwykłą ciekawością, to lepiej zapomnij o nim. Na dzień dzisiejszy seanse odbywają się bardzo spokojnie, i dla początkującego udział w takim seansie nic nie da. Pierwszy raz jak uczestniczyłem w takim seansie, wszystko wydawało się wielkim teatrem, po mimo ze było kilka osób ze zdolnościami mediumicznymi, nie dotarło do mnie ze to np. pisze duch lub przez druga osobę przemawia inny, nie mowie już o innej osobie która ma zdolności widzenia. Nie spodziewaj się rzucania przedmiotami lub innych materialnych rzeczy. Lepiej poznaj na początku same podstawy teorii spirytystycznej, a później cala sprawa nabierze jeszcze lepszych kolorów.
cthulhu87 pisze:Natał, sądzę, że najlepiej będzie jak spotkasz się po prostu ze spirytystami. Osoby zrzeszone w PTSS i sympatycy stowarzyszenia działają dosyć aktywnie na południu Polski, m.in. w Krakowie i Oświęcimiu. Po prostu przyjdź na najbliższe spotkanie, jakie zorganizują i opowiedz im o swoich celach, oczekiwaniach, a oni na pewno uczciwie się do tego odniosą : ) Najlepiej poznawać spirytyzm po kolei, metodycznie. Oni to potrafią idealnie.
NATAŁ pisze:No rozumie ale od czegoś tu trzeba zacząć
NATAŁ pisze:O dzięki za cynk tylko mam pytanie gdzie moge jakis kontak do nich uzyskać? Mysle ze to bądzie dobre rozwiązanie

NATAŁ pisze:ps a Ty Zbyszku działasz coś kąkretniej?

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości