Jeśli chodzi o Łazariewa to kupiłem już jego 4 część ,nie miałem tego robić bo po przeczytaniu jego 3 części wydaje mi się jak bym czytał ciągle to samo.Odnośnie śmierci tego dziecka to chodziło mu o to że jeśli kobieta stawia rodzinę lub dziecko na pierwszym miejscu i to się dla niej tylko liczy ,wywyższa to ponad wszystko nawet ponad boga co powoduje włączenie mechanizmu który spowoduje śmierć dziecka.Wydaję mi się że jeśli chodzi o karmiczną utratę dziecka,bądź śmierć przedwczesną człowieka która wiadomo jest szokiem dla rodziny .Wpływa na to wiele czynników karmicznych oraz nie tylko.A on przytoczył jeden z wielu przykładów jakie mogą to spowodować i nie chodziło mu tylko o to i że to jest jak by główną przyczyną śmierci dziecka.Na temat pijaków to nawet się nie będę wypowiadał(dziwna teoria,a pijacy jeszcze dziwniejsi).Ciekawie powiedział odnośnie wróżek

,że te dobre za dobrze przepowiadają przyszłość i człowiek znając ją ,np.że coś będzie w jego życiu pozytywnego już sie do tego przyzwyczaił i jest pewien jej.Myśli tylko on niej a nie o tym że nic nie jest pewne i może miał nie wiedzieć i dojść do tego po jakiś błędach lub przykrościach które by go nauczyły czegoś pozytywnego hmm.nie wiadomo.Będąc świadomy i pewny sam ją niszczy.Kiedyś czytałem że to niebezpieczny zwód dla osób go praktykujących ,dużo zależy od podejście i energii wróżki.
Odnośnie naszego diagnosty który jest podobny do Hausa tylko że ten jest z innej dziedziny

to powiem że może jego książki nie są jakąś skarbnicą wiedzy jak K.D itp ale jest w nich coś co mnie zaciekawiło,nie które !! pomysły podobały mi się i dały mi do myślenia ,jakiś mały kawałek do całej układanki którą zbieram:).Z nie każdą teorią się zgodzę jego!! ale może dlatego że ich nie rozumiemy hmm.Nie wiem fakt że coś w tym jest co pisze.