autor: 000Lukas000 » 28 cze 2011, 15:10
Płatki śniegu nigdy nie są jednakowe, każdy jest inny i tworzy własny niezmienny wzór, no chyba ze się roztopi.
A co do heavymetalowej, ja nie słucham ale próbowanie wmówienia że to zła muzyka a słowa doprowadzają do destrukcji płatki śniegu...
Nie trzeba być geniuszem, jeżeli szyby potrafią drżeć od tych dźwięków to tym bardziej takie delikatne płatki śniegu nie wytrzymają ale to nie znaczy że muzyka ma złe słowa.
Droga koleżanko, uczul się by nie wierzyć w byle jakie bzdurne gadania, które czasami się pojawiają bo niektórzy ludzie żerują na głupocie innych.
Nie jest to dobre ale tak już niestety jest
Każdy człowiek jest inny, na każdego działa inna muzyka.
Mój kuzyn np. przy ostrej gitarowej muzyce linkin parku się odpręża, podczas gdy przy łagodnych się denerwuje.
Ja natomiast jak włączam łagodną to by się odstresować, uspokoić, a ostrą by dodać sobie energii.
Jeszcze ciekawszy przykład, ten sam kuzyn przeważnie cały czas słucha techno, chyba dance ale nie wiem, znam się na tym jak wilk na gwiazdach.
W każdym razie jak przebywałem z nim chyba 4 dni ciągle słuchając techno to jak na ogródek wjechał gość z ciągnikiem i jeszcze techno hałasowało, to mnie nerwy puściły i myślałem że naklnę temu kierowcy za to że hałasuje.
Po prostu po nieustannym, okropnym hałasie jakim dla mnie jest techno moje nerwy słuchu jak i wszystkie inne były w strzępkach.
PS: szybko wyłączył techno, niektórzy wszakże mi mówili że jak się zdenerwuje to mój wzrok zabija.
Ale spoko, jestem niespotykanie spokojny człowiek, flegmatykiem jestem właściwie
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
Ew. Wg. Spirytyzmu