doro997 pisze:co do modlitwy przykro mi ale do kosciola wejsc nie moge, mozecie myslec ze jestem jakims czubkiem ale kiedy tam ide to robie sie czerwona i placze < nad czym nie moge zapanowac> dlatego postanowilam tam nie wchodzic i szukam innego wyjscia...

konrad pisze:doro997 pisze:
. Złe duchy przychodzą, bo je czymś przyciągamy... Jeśli nawet jeden czy drugi odejdzie, wciąż będziemy przyciągali kolejne... A tym magnesem jest najczęściej zło, które czynimy. Wyeliminujmy magnes, a problemy znikną
doro997 pisze:Skoro nie moga mi nic zrobic to dlaczego dusza? wiem tylko ze mozna sie ich pozbyc na jakis czas jednak z powrotem to wroci... moze moje zachowanie ze szczeniackich lat spowodowalo ze jestem ich ofiara, co do modlitwy przykro mi ale do kosciola wejsc nie moge, mozecie myslec ze jestem jakims czubkiem ale kiedy tam ide to robie sie czerwona i placze < nad czym nie moge zapanowac> dlatego postanowilam tam nie wchodzic i szukam innego wyjscia... kiedy czuje ze sie zbliza modle sie, ale nie zawsze to pomaga i jeszcze swiadomosc ze nie mam z kim o tym porozmawiac strasznie mnie dobija, bo wiem co ludzie mysla o takich osobach. pytanie jak zyc zeby nie przyciagac??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości