troll1 pisze:na tym forum na Kardecka coś napisać albo o tabliczce to już się każdy czepia i jedzie, mam kontakt z osobą która od 18 lat praktykuje i ma znajomych praktykujących,
troll1 pisze:spirytysta z tego forum jest dla mnie jak murarz, taki murarz co nie miał kielni, zaprawy ani pustaka lub cegły w ręku, czyli bez praktyki, wiedzę ma tylko z książek i się przechwala na prawo i lewo jaki to z niego specjalista, a jak co do czego to lipa, czy chcielibyście aby taki murarz Wam dom stawiał?
coś by brzydko wyszło, a on na to "no ale w książce tak było"
![]()
najeżdżacie na kontakt przez tabliczkę a to ja kielnia dla murarza, 300 lat temu i teraz też jest używana, trochę ładniejsza z wygodniejszą rączką, ale dalej służy, choć też są nowocześniejsze metody, ale najprostsza i najczęściej stosowana to kielnia
PS, powiedźcie murarzowi na budowie, że z kielnią niech się nie ośmiesza bo 300 lat temu jej używano, teraz są nowocześniejsze metody tylko nie wiecie jakie, ale tak słyszeliście.
![]()
Pozdrawiam murarzy "teoretyków" z tego forum

troll1 pisze:jedna z tych osób widziała to forum i nie jest zainteresowana
troll1 pisze:spirytysta z tego forum jest dla mnie jak murarz, taki murarz co nie miał kielni, zaprawy ani pustaka lub cegły w ręku, czyli bez praktyki
troll1 pisze:przez takie docinki jak Voldo ma to ludzie mający pojęcie o duchach unikają tego forum
troll1 pisze:a 50zł to nie majątek
troll1 pisze:(lepiej wychodować 3 kilo jabłek, posadzić drzewko za 10zł, pielęgnować (pryskanie, podlewanie) i 3 lata czekać na owoce czy iść do sklepu i kupić za 5 zł 3 kg jabłek?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości