troll1 pisze:Poczytaj na stronie której link podałem w temacie kiedy seans, tam znajdziesz rady i osobę która w takich przypadkach pomaga, ewentualnie http://www.tajne.org/forum/1_wiat_Tajemnic.html (Kris ) on się zajmuje też takimi przypadkami, chyba ze za kasę chcesz to wpisz w google " seans spirytystyczny tarot" tam kilka ofert za kasę będzie.
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy, to sugeruję przekazać je na chore dzieci. Będzie z tego większy pożytek niż płacenie za seanse oszustów... Tak, tak... Powiecie mi, że nie każde medium działające za pieniądze jest oszustem, ale jakoś mało kto pamięta, że medialność ma to do siebie, że nie jest stała i bardzo często ma się w otrzymywaniu przekazów długie przestoje... I co wtedy? Jakoś nie widzę, żeby te płatne media robiły sobie przerwy w działalności... No bo przecież trzeba zarobić na życie... Szkoda, że takimi sposobami.
Przepraszam, że piszę tak ostro, ale po prostu nie mam cierpliwości do ludzi, którzy oszukują innych i do tego szkodzą samemu spirytyzmowi, który już niejednej osobie pomógł, a nawet uratował życie (i to za darmo).
Dziękuję i pozdrawiam,