Dusza przychodza w snach

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Dusza przychodza w snach

Postautor: karolina86 » 23 kwie 2025, 09:30

Cześć,
Szukam osoby, która pomogłaby mi zrozumieć czemu w snach odwiedza mnie dusza.pewnego chłopaka którego znałam w podstawówce 25lat temu. Nie myślę o nim ani nie przywołuje go, kilka lat temu dowiedziałam się przypadkiem że jego ciało znaleziono w rzece w Anglii. W jednym śnie, który zresztą był świadomy spotkałam go na klatce schodowej, jak go rozpoznałam przytuliłam go a on zapytał czy może mi potowarzyszyć tylko (szlam do mieszkania rodzicow). Były jeszcze inne sny wcześniej ale nie zapisałam ich więc kompletnie nie pamiętam szczegółów. Wczoraj mi się snil oczywiście w takiej formie jak go zapamiętałam, czyli jako dzieciak 14lat może. I chcial mieć że mną relacje bliższa, na co stanowczo wyjaśniłam mu że bardzo lubię i traktuje jak przyjaciela i tylko chce mu pomóc.
Czy jest może osoba na forum, która ma jakieś odczucia co do jego duszy, czuje ze nie bez powodu sie pojawia ale nie wiem jak i czy mogę mu pomóc. Ma na imię Mateusz.
karolina86

Re: Dusza przychodza w snach

Postautor: Piotr Woźniak » 26 kwie 2025, 06:50

karolina86 pisze:Cześć,
Szukam osoby, która pomogłaby mi zrozumieć czemu w snach odwiedza mnie dusza.pewnego chłopaka którego znałam w podstawówce 25lat temu. Nie myślę o nim ani nie przywołuje go, kilka lat temu dowiedziałam się przypadkiem że jego ciało znaleziono w rzece w Anglii. W jednym śnie, który zresztą był świadomy spotkałam go na klatce schodowej, jak go rozpoznałam przytuliłam go a on zapytał czy może mi potowarzyszyć tylko (szlam do mieszkania rodzicow). Były jeszcze inne sny wcześniej ale nie zapisałam ich więc kompletnie nie pamiętam szczegółów. Wczoraj mi się snil oczywiście w takiej formie jak go zapamiętałam, czyli jako dzieciak 14lat może. I chcial mieć że mną relacje bliższa, na co stanowczo wyjaśniłam mu że bardzo lubię i traktuje jak przyjaciela i tylko chce mu pomóc.
Czy jest może osoba na forum, która ma jakieś odczucia co do jego duszy, czuje ze nie bez powodu sie pojawia ale nie wiem jak i czy mogę mu pomóc. Ma na imię Mateusz.
Może chce aby go odprowadzić, chcesz mogę to sprawdzić.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piotr Woźniak

Postautor: soldado » 01 maja 2025, 22:43

karolina86 pisze:Cześć,

To negatywny byt, który się pod tego chłopaka podszywa.
Chce Cię wykorzystać, chce Ci zaszkodzić.
To ewidentnie nie jest ten chłopak, ten byt go naśladuje wykorzystując Twoją pamięć o nim.
Masz teraz z kimś kontakt w życiu, kto Ci szkodzi?
Jakaś Twoja znajoma w pracy?
To z nią jest związany ten byt.
Ona świadomie Ci źle życzy, on jest z nią związany... to dosyć mocny byt.
Zajmuje się czarną magią...
Kto w Twoim otoczeniu zajmuje się czarami, kogo nazywają czarownicą?
Brunetka w okularach, które ubiera żeby dobrze odczytać te swoje rytuały...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: karolina86 » 02 maja 2025, 08:56

Dziękuję za podzielenie sie soladado swoimi wglądami.

Istotom dziekuje za to lekcje :)
karolina86

Wróć do Pytania i odpowiedzi