Holograficzna rzeczywistość i to jak ją postrzegamy

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Holograficzna rzeczywistość i to jak ją postrzegamy

Postautor: danut » 16 lut 2025, 01:34

To czekam, bo moje ciało nadaje się już do całkowitej wymiany :D Wiesz do czego piję "Zobaczysz jak będziesz wyglądać.." Nie przejmuję się tym co musiałam przejść, podobno było to konieczne..
danut

Postautor: soldado » 17 lut 2025, 00:11

danut pisze:To czekam, bo moje ciało nadaje się już do całkowitej wymiany :D Wiesz do czego piję "Zobaczysz jak będziesz wyglądać.." Nie przejmuję się tym co musiałam przejść, podobno było to konieczne..

Może warto skorzystać? ;)

KLIK

Oczywiście, że Twoje ciało jest związane z tym hologramem i tak samo jak on jest Twoim nie prawdziwym wizerunkiem.
Twoje prawdziwe - duchowe ciało jest piękne, jest energetyczne i nie należy do tego świata.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 24 lut 2025, 01:36

Jesteśmy w hologramie, wydaje nam się, że to wszystko co nas otacza jest rzeczywiste.
Nasze ciało jest związane z tym hologramem.
Stajemy co jakiś czas przed lustrem i widzimy, że cały czas się starzejemy...
Naprawdę? :)
Naprawdę myślicie, że tak wyglądacie, jak widzicie się w lustrze?
Wasze prawdziwe Ja jest Energetyczne, to energetyczna Dusza, która nie należy do tego świata, nie należy do tej rzeczywistości.
Jesteście tylko tutaj na chwilę po to, żeby się uczyć.
Wchodzicie w swoje ciało w momencie narodzin jak w avatar, którym się posługujecie, żeby poruszać się w tym hologramie.
To, co z tego wyniesiecie, to lekcje, które będą wynikać z Waszych doświadczeń.
Nie zabierzecie ze sobą stąd żadnych dóbr materialnych, zabierzecie stąd tylko swoje doświadczenia, po które tutaj przebyliście. ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Poprzednia

Wróć do Różne różności